сряда, 27 април 2011 г.

Как да се подготвим за прехода

Вибрационния преход е тема, която се коментира масово напоследък. Мнозина свързват прехода с годината "2012", а самата година бе използвана за много спекулации с комерсиална цел, за бързо натрупване на богатство, това е и причината много от хората да приемат "прехода" за поредната измислица на хората. В тази тема ще обясня какво трябва да направи всеки един човек, за да е подготвен за прехода. Не всяка една душа, е избрала да премине прехода (това си е нейн личен избор, и никой не може да и го отнеме), за това ще помоля тези хора, които темата "преход" им се струва чужда по-добре да не пишат тук.

Подготовката се състои в изчистване-прочистване на мисълта, психиката, душевното състояние от негативните човешки емоции и чувства, до постигане на пълна емоционална стабилност. Егото е нужно да бъде укротено и да не се стреми напред пред много други да изпъква. Готов ще си, когато равни на себе си срещаш и в мир и хармония готов си с тях да общуваш. Смирено блаженство в душата си да усещаш и телепатично с всекиго в контакт да влизаш, когато за мисловна среща го призовеш. Любовта към земята и към природата са неизменно условие - в едно с нея да вибрираш и тя като част от теб да бъде - тя да е в теб и ти да си в нея. Любов без граници теб да изпълва и с делата си нея да претворяваш. Когато около теб такива други има, тогава вибрациите на това единство неимоверно нарастват и въздухът насищат с енергия и сила.

Как да постигне всичко това е личен избор на всеки един от нас, аз мога да ви дам само малки примерни насоки, какво бихте могли да промените в ежедневието си още сега:
- Започнете да се замисляте с какво се храните, подбирайте добре храната и не злоупотребявайте с нея. На всяко ядене и благодарете, че ви засища и премахва глада ви!
- Контрол над вашите мисли! Започнете да се контролирате какви мисли преминават през съзнанието ви, запомнете, че вие се създателите на вашата собствена реалност. Не забравяйте и закона за привличането, лошите мисли привличат ниските вибрации. Излъчвайте любов и позитивизъм!
- Не използвайте психотеропни вещества!
- Започнете да отделяте повече време за себе си и отделяйте време и за медитация!
- Прегледайте листата си с приятели! Повечето от нас имаме приятели, които ни дърпат много назад. Изсмукват ни ежедневно, без да получаваме никаква енергия в замяна. Вселенския закон за баланса между "взел-дал" е нарушен и то не във ваша полза. Дръжте тези хора настрани от вас.
- Каквото и да правите, правете всичко така, че да има завършен вид!
- Не вреди на хората с лоши думи и действия!
- Благодари за всичко, което ти поднася живота, колкото и дребно и незначително да е то. То е част от целия пъзел и без него живота ти не би бил същия. Благодарността мултиплицира енергията!
- Обичай живота! Обичай ближните! Не дели хората, подхождай с разбиране и внимание към всеки еднакво! Оцени всеки един миг в живота и му се наслади максимално.
- Ограничи избирателно телевизията, гледай само избрани предавания в който няма насилие и лоши новини, пресата, филмите и телевизията насаждат много негативизъм, избягвайте го! Не слушайте силно музика! Слушайте само музика, която ви доставя удоволствие

Този примерен списък може да бъде допълнен от всеки един от вас. Всеки сам за себе си трябва да намери това от което има нужда и да го следва. Няма нужда да говоря за прехода, тези които силно се вълнуват от него са на ясно и ще разберат написаното.

http://aura-1.net/index.php/2011-01-29-11-18-18/2011-01-29-13-16-13

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.