вторник, 17 ноември 2015 г.

Бойната арена Земя /част 2/

Интервюто

Линда Мълтън Хау (ЛМХ): Кога бе първият път когато видя красивата „наблюдателка“? Можеш ли да я опишеш с повече подробности? Същата ли бе като твоят „пазител“, който споменаваш по-късно?

Андрю Хенеси (АХ): Видях я през 1979 г. и определено имаше женска вибрация, само че без сексапил. Дори мога да кажа, че бе донякъде андрогинна. Тя беше коленичила до възглавницата ми една сутрин когато се събудих. По-късно разбрах, че прекалено много визуални стимули могат да те вкарат в коловоза на едно зависимо мислене, което би било доста нездравословно за мен, тъй като моят живот е свързан с повече външни действия.

ЛМХ: Как възприемаш чисто интуитивно фразата изречена от мъжа който описваш облечен със западни дрехи, тъмна коса и големи очила: „Ах, още един роб“?

АХ: Той бе един от многото „нечовешки“ хищници от долния астрал и дори не мисля, че това същество имаше физическо тяло което се намира на планетата.

ЛМХ: Как би интерпретирал случката със зеленото дихание и облаците от зелена енергия в епизода с жрицата? Дали това е било просто сън или състояние извън тялото?

АХ: Зелената субстанция бе моята живителна есенция. Мисля че „жрицата“ бе някакъв вид вампир на прана.

ЛМХ: Ако приемем друг епизод който описваш като „изживяване извън тялото“, как биха могли тримата души стоящи над отворената счетоводна книга да те наранят?

АХ: Мисля че се опитваха да ме програмират, така че да се превърна в нещо като пътеводител за други хора които са инкарнирани на планетата... Имах интуитивното усещане, че сградата в която се намирах тогава бе свързана по някакъв начин с голямо световно богатство и власт и че по някакъв начин те се опитваха да контролират душата ми.

ЛМХ: Откъде знаеше, че генетиката на „кървавия плод“ е човешка?

АХ: Когато погледнах към малките органи в центъра на портокала... придобих интуитивно познание, че те са човешки...

ЛМХ: Къде те отведоха светлите същества за които говориш, които са излекували сърцето ти и са ти дали куража да се изправиш пред трудностите? Какво точно са направили с теб, за да ти помогнат за твоето изцеление и закаляване?

АХ: Това бе едно много комплексно и сложно изживяване... Тези безформени същества подемаха различни идеи от човешкия свят (който има форма) и ги превръщаха в безобидни тематични паркове, които да служат за игрите които те съставяха... Даде ми се схващането, че по някакъв начин дуалистичния „майка и баща“ се манифестираше в тези магически места много по-лесно и че по някакъв начин аз участвам в някаква чисто нова и свежа вселена, която току-що е създадена. На душата ми бе показана една визия за вечност, която съществува по различни начини и това на практика ме накара да гледам на житейските си проблеми през друга перспектива.

ЛМХ: Какво имаш предвид с изречението: „Те създават невероятни пейзажи и местообитания за други същества, които да ги населяват. Чрез съвместна еволюция и участие в тези изживявания на душите, те разпространяват една всеобща наслада всред всички участници.“

АХ: Това е референция към идеята за „тематичния парк“..., но изглежда така сякаш магическите идеи, които те създават, някак си се манифестират и във физическия свят. Имаше момент при който тези деликатни и красиви преживявания във виртуалната реалност предопределяха какво ще правя във физическия свят на следващия ден. С кого ще се срещам и ще си взаимодействам.

ЛМХ: Какво се случи през нощта когато казваш че си се спуснал към някаква ярка светлина?

АХ: Нямам спомени за това... обикновено виждам някаква точка от светлина подобно на звезда или НЛО, което се движи. Виждал съм и по няколко такива точки, които оформиха пред мен съзвездието Орион пред очите ми.

ЛМХ: Когато „летящият монах“ те провокира да отвориш третото си око, какво бе първото нещо което видя?

АХ: Тогава бях повече запален по спиритуализма и се опитвах да се докосна до божественото, но промених отношението си към изживяванията си и когато се пробудих осъзнах, че съм част от нещо безкрайно по-богато и велико, отколкото представляваше собственият ми живот тогава.

ЛМХ: Какво мислиш относно тази еднометрова сребриста сфера, която си видял да кръжи над килима – дали е някакъв вид извънземна технология за проследяване? Или някакъв тип сонда от друго измерение отвъд време-пространството на нашата вселена? Или дори някакъв вид форма на живот?

АХ: Тогава си помислих, че е някакъв вид портал.

ЛМХ: Как би коментирал следното изречение: „Имам спомени за странни сиви същества наподобяващи на деца. Те са свързани с бели стаи и някакви учени, но по някаква причина асоциирам срещата си с тях с приятни изживявания.“

АХ: Това е едно от нещата които влизат в категорията „щури“... моят водач ми каза, че нещо прекрасно се е случило и за момент и аз дори бях убеден в това, но нямам абсолютно никакви спомени. Процесът на отвличане от извънземни – погледнат субективно през моето възприятие – представлява нещо подобно на кадри от кинематографска лента и всеки един кадър е някакво събитие... Имам спомен как много искам да се закача по някакъв начин към тези спомени, защото те са толкова запленяващи... Но когато се опитвам да се фокусирам над образите от конкретното събитие те просто избледняват и ми се изплъзват.

ЛМХ: Говориш и за някакви сили на мрака и тяхната връзка с ориенталски същества?

АХ: През 1985 г., предвид всичко което бях изживял на физическо и астрално ниво, стигнах до извода, че нещо извънземно създава доста големи проблеми на човечеството. Както се казва имах и доста вътрешна информация по този въпрос, а и лични изживявания. Имах и осъзнати сънища в които станах свидетел на цивилизации в руини и хора които се крият из останките, стреляйки по корабите на нашествениците... беше направо като сцена от „Терминатор 2“.

ЛМХ: Как би коментирал следното: „През януари 1997 г. докато бях в апартамента си внезапно пред мен се появи блестяща дама. Образът ѝ бива считан за красив от нейния собствен вид и тя имаше аристократичен произход.“

АХ: Нейната поява си бе истински шок за мен, защото се появи внезапно просто докато си лежах. След това почти мигновено направихме контакт с очи и започна телепатичен диалог. Тя говори главно за нейният произход и аристократичният протокол в нейния двор. Освен това ме попита дали я намирам за красива... по човешките стандарти... Честно казано в известна степен тя бе странна, но въпреки това хубава, особено очите ѝ. След това тя ми каза, че нейния вид също я намира за привлекателна. Точно в този момент моят водач се намеси директно опитвайки се да прекъсне контакта. Това бе първият път когато видях водача си изненадан. Някак си водачът ми познаваше това създание и определено не искаше тя да си говори с мен. След малко всичко стана напълно бяло.

ЛМХ: Смяташ ли, че тя може да е била някакъв вид андроид предвид факта, че кожата ѝ е светела с вътрешна светлина? Как интерпретираш това сияние на кожата? Дали е била от друга вселена, друга времева линия или от друга честота?

АХ: Мисля че тя бе в някаква междинна позиция между две измерения и че ако искаше можеше да се материализира напълно в което и да измерение.

ЛМХ: Можеш ли да кажеш повече относно невероятните детайли при видението на златния хуманоид? Или пък той бе просто едно око?

АХ: Видението бе като един огромен архитектурен план, който включваше не просто някакви шотландски идеи, а всички култури по Земята... Видях как всичко се манифестира в една конструктивна програма от планетарен мащаб. Станах свидетел на всеки един образ, минавайки от идеята, до дизайна, производството, опаковката, пакетирането, корпоративните структури замесени в това... нови храни, нови технологии, софтуер, медии, дипломация, тактически и стратегически политики и т.н. и т.н.

ЛМХ: „Жътвата на човешката раса представлява дефакто всички милиарди продукти, които тя е успяла да създаде и отгледа през всички хилядолетия живот изпълнен с войни и кръвопролития.“ Защо войни и кръвопролития?

АХ: Мисля че не съм се изразил правилно и трябваше да кажа „въпреки“ хилядолетията на кръвопролития...

ЛМХ: Убедена съм, че всичкото това насилие и кръвопролития над планетата и това самоунищожение на хората играе някаква перверзна роля в плановете на някого. Но на кого, защо и с каква цел?

АХ: Мисля че човешката раса е някаква временна черупка, която бива населявана от различни играчи от други цивилизации, които са активни, пасивни или неутрални. В крайна сметка може да се окаже, че човешката раса няма много общо със самата себе си.

ЛМХ: „Тогава Елохимът със златните очи ми каза, че красивите произведения на човечеството ще бъдат използвани така, че те да послужат за обучение и изкупление. С това расата ще бъде пощадена от забвението на което е била обречена.“ Какво представляват тези красиви произведения?

АХ: Всичко което не е оръжие или пък има възможност да внася разделение сред дадена общност. Всичко което има някаква културна характеристика и в него има въображение и поезия и е свързано с географията и истинския живот на хората и тяхната етнография.

ЛМХ: Дали Йехова е този, който е обрекъл човечеството? Дали Йехова де факто се явява зъл и отмъстителен извънземен, който поддържа властта си чрез войни и насилие? Това дори може да бъде изведено от Стария Завет. През 1985 г. имах разговор с човек от американското разузнаване и той буквално ми каза, че те са научили доста негативни неща относно това кой е Йехова и че човечеството ще има доста големи грижи, ако той реши да се завърне.

АХ: Вероятно има повече от един така да се каже „лош играч“ в тази игра, която се разиграва на планетата.

ЛМХ: Кой се явява този пустинен свят, който ще бъде възроден в оазис с много градини, които ще бъдат направени по шаблон от компютър? Коя е тази планета за която става дума?

АХ: Докато трая видението си мислех че е Марс и сега вече съм абсолютно убеден, че Марс ще бъде планетата, която ще бъде съградена наново.

ЛМХ: Какво означава: „Генетични клонинги на градината с ябълките на Хесперидите – Шотландия, Англия и Франция ще бъдат използвани, за да се създаде новата „овощна градина“ в новия Едем.“

АХ: Това е израз целящ да символизира създаването на една по-зряла овощна градина, която ще се помещава в новия Едем. Генетичното инженерство извършено от едни благородни създания също ще спомогне за реконструкцията на тази цивилизация – вероятно на Марс.

ЛМХ: Можеш ли да обясниш изречението: „Кралицата (Сара) ще има човешка форма, но също така ще е сурогат на раса от нови хора, които ще еволюират от едно обединение между няколко вида (рептилии, Сиви (Зета Ретикули) и хора).

АХ: Кралицата ще бъде хибрид..., но употребата на израза „Зета“ е донякъде подвеждащ понеже считам, че голяма част от всички извънземни, за които се говори в медийното пространство не идват задължително от някоя далечна звезда. Има същества, които винаги са живели на тази планета и изглеждат точно както Сивите. Дори не бих твърдял, че при моите собствени отвличания съм контактувал със същества от друга звезда.

ЛМХ: Защо кралицата ще поведе поход за освобождение на човешкия род? Освобождение от кого? От Йехова/Енлил?

АХ: Предполагам че да. Това ще бъде един кръстоносен поход за освобождение от желязната хватка на „гущерите“.

ЛМХ: Обединение на 3 династии и 3 раси – кои династии и раси?

АХ: Арийска/Елохим и Сивите.

ЛМХ: Защо Зета биха имали някакъв интерес към Земята изобщо?

АХ: Мисля че Зета се явява едно общо понятие за същества изглеждащи по определен начин. Някои от тези същества дефакто винаги са живели на Земята и тя е техният дом. Те са една от най-старите раси тук.

ЛМХ: Шотландия е била център за обучение на най-способните от Елохим/Йехова/Енлил преди повече от 12 000 години в Атлантида? Дали Артур и рицарите от кръглата маса също са били извънземни от расата на Елохим?

АХ: Относно Шотландия имам собствена теория и смятам, че нещо много странно се е случило там. Била е някакъв център на Енки, който е бил почти напълно унищожен след атака.

ЛМХ: Какво е „войната в небесата“?

АХ: Бих погледнал при Енох за някои жокери... и към унищожението на Слънчевата система.

ЛМХ: Какво означава, че управлението на клана Стюърд ще свърши?

АХ: Това ще бъде края на клонираните крале. Тяхната династия ще бъде заменена с друга, която може би ще управлява по-добре.

ЛМХ: Има леко объркване в мен когато чета това което казваш във връзка с един град в Каледония, който ще приюти най-доброто от всички съществували земни нации при това без никакви „тъмни идеи“. Тогава какво имаш предвид когато казваш: „… бъдете внимателни, защото силите на ада и алчността могат да донесат всички злини с тях на това място.“

АХ: Мястото ще бъде защитено от телепатично силово поле, което ще играе ролята на лупа, увеличавайки многократно всички мисли, които се излъчват от живеещите там. Същевременно то би увеличило и всяка излъчена негативна мисъл и това може евентуално да създаде проблеми.

ЛМХ: Особено объркващо е това което казваш, че: „планетата Каледония ще бъде защитавана от династиите“. Какво всъщност представлява Ретикулианската империя?

АХ: Беше ми представена идеята, че Каледония е част от сектор, който от своя страна е част от огромна империя. Тази империя бива поддържана посредством търговски порталипочти както е представено във филмаStargate“. Тези портали обаче могат да се използват за пътуване както през пространството, така и през времето. С това искам да кажа, че империята и по-скоро нейната структура до голяма степен е базирана на тези търговски портали, въпреки че в голяма част биват използвани и кораби. Мрежата от портали обаче има и други доста по-важни функции.

ЛМХ: Кои „сили в действие“ визираш когато казваш: „Накрая аз вече бях убеден, че човешката раса няма да изчезне, защото имаше определени сили вкарани в действие.“ Какво стои зад двата типа сценарии противопоставящи спасение и унищожение за човешката раса?

АХ: Мисля че човешката раса, макар и доста несъвършена, някак си успява да произведе най-чудесните артефакти по време на жизнения си цикъл... Един вид човеците са много ценен актив познат на другите същества от галактиката. Те от своя страна изпращат души тук с много различни цели. Някои идват тук за да учат подобно на университет, други данапазаруватнещо, трети да изследват разни неща и да използват планетата като лаборатория. Други просто идват на почивка. Има и такива, които са тук да ловуват и са истински хищници. Същевременно няма ясно установен контрол относно това какво ще се случи с човечеството и неговата съдба ще бъде подложена на изпитание. За съжаление нямам повече информация относно всичко това.

ЛМХ: Моля те разясни ми следното изречение: „Голяма част от човешката раса щеше да бъде спасена, а нейните плодове щяха да се управляват от Сивите. Тогава ангелът със златното око, който ми говореше, ми разказа още доста неща, които тепърва предстояха да се случат.“ Какви са тези неща които предстоят?

АХ: Да контактуваш с други същества в различно състояние на съзнанието не е лесна задача. Тези същества често не искат да се месят в предварително поставените ти задачи преди инкарнацията (която с други думи може да бъде описана като един вид служба на която си назначен преди да се родиш). От друга страна те ме уважават достатъчно, за да не изтрият напълно факта, че такова взаимодействие е било осъществено. Така че в крайна сметка ми оставят само спомена, че знам че съм видял много повече, отколкото мога да си спомня.

ЛМХ: Какви точно са взаимовръзките между „ангелите“, честотите на които те съществуват и тези на хората? Защо се занимават с това, образно казано, да държат ръцете ни и да ни пазят по време на нашите кошмари?

АХ: Нашият живот се явява собственият ни избор. Моето разбиране по въпроса е че когато избираш определен живот ти избираш една нова работа, която има своите характеристики. Предварително знаем за нейният потенциал и това което може да ни даде, но после самите влизаме в ролята и я оцветяваме по един уникален начин. Радвам се, че имам точно такава подкрепа от тези същества..., въпреки че това не ми помага да зная числата от тотото, например.

ЛМХ: По време на моята професионална дейност имах възможността да задам буквално стотици въпроси на един умиращ полковник от американската армия, който бе прекарал известно време в компанията на извънземно същество с вертикални зеници подобни на котка или змия, имащо 4 доста дълги пръсти. Един от моите въпроси към него бе дали има някаква истина в реинкарнацията? Отговорът му бе: „О, да реинкарнацията… рециклирането на души е машината на вселената.“

АХ: Аз също вярвам в това.

ЛМХ: Има ли наистина същество, което можем да наречем „Дявол“, което силите на светлината трябва да заловят, за да може хората да оцелеят? Дали Дяволът има душа? Дали всички които могат да се опишат с неговите характеристики са просто резултат на клониране, което произвежда контейнери без души?

АХ: Дяволът за едни е спасител, а за други всичко това е доста относително. Вероятно обаче има доста същества, които можем да квалифицираме като „добри“ и такива като „лоши“. Все пак всички те са просто актьори на сцената и т.н. Мисля че така наречените „зли клонинги без души“ са по-скоро някакъв вид пропаганда, която да разпаля фундаменталистите.

ЛМХ: Ограничен брой ли са душите в Ума на Бога, които участват в неограниченото време и пространство?

АХ: Мисля че възможностите на Бог за създаване на души има неограничен капацитет. Този въпрос ме кара да се замисля за всичко свързано с Източника, космоса и градината на душите. Сега осъзнавам, че „маймуните“ (тоест ние) са поставени в много трудна ситуация и трудно могат да преодолеят всички глупости на които са обучавани през целия си живот. „Маймуните“ имат много малък шанс да открият Бог, ако са оставени на волята на рептилиите. Космосът, както ние го познаваме – галактика след галактика, гроздове от звезди и т.н. – е нещо огромно разположено във времето и пространството. Върхушката на елита ни представя умишлено една доста опростена картина за всичко това.
Аз обаче смятам, че ние умишлено сме създадени като индивидуалности, а не като части вътре в самия Бог. Някои от нас имат духовни половинки, а други не. В този смисъл ние сме допълнителни индивидуални създания – синове и дъщери на Бог. Съзнанието е дарът на взаимодействието и развитието в една вечна схема от възможности растеж и съзидание.
Виждал съм как съзнанието ми може да съществува отвъд материалите и архитектурата на тази вселена. Бях отведен отвъд познатия космос, за да си взаимодействам със съзнания изградени от светлина. Те бяха безформени, някои имаха партньори, а други не. Те действаха отвъд пределите на космоса който познаваме. Този космос – нашият космос в моите очи беше просто едно „същество от светлина“ – един глобален грозд изпълнен с галактики от възможности – едно съзнание, което сме поканени да изследваме. Имаше и други същества от светлина, които се бяха събрали. В тях самите също се намираха други неограничени възможности. Това бяха състояния на съществувание при напълно различни условия – различни материали, различни качества, различни взаимовръзки между душите и времето. Някои не бяха дуални, а други имаха противоположни характеристики. От моя гледна точка изглеждаше така сякаш тези същества предоставяха и споделяха една наслада и смях и се радваха на възможността да споделят и да си взаимодействат със сродните души на останалите.
Видях и сценария написан за планетата Земя и осъзнах, че това което зърнах бе най-любящата интерпретация на най-бруталния и насилнически режим. И тогава разбрах, че според езика на вечността има много обяснения за това какво е справедливо и какво не по отношение на това което се бе случило на планетата.
Съществата от светлина обикновено изобретяват някакъв сценарий помежду си. След това други души ще почетат това същество, споделяйки неговите енергии, заемайки различни роли вътре в него, така че да играят и изследват всички вероятности в радост и болка. Това е една възможност да учат и да се развиват от този първоначален сценарий, който де факто е разработен от всички, които са обитавали енергетиката на това същество. Всяко едно такова същество се явява индивидуален космос.
Съзиданието на индивидуалните и дуални искри на живота (които сме ние) се случва между поне два различни полюса на Бога. Там новите искри на съзнание биват родени и започват да събират различни черупки и да се развиват така, че да постигнат естествен баланс след направените множество грешки. С опита си те могат да станат прекалено плътни и трябва да се отърсят от черупките си и да се върнат по своя път виждайки че са се озовали в задънена улица. Могат и да направят относителната грешка да не придобият достатъчно опит, който да им помогне при избора на насока на развитие.
В източните рептилоидни писания, които аз считам за „саботиращи“, душата прави някакво линейно пътуване към своето претопяване обратно в божествената супа (нирвана). След това оттам извира друга комбинация, която евентуално може да съдържа частица от реасимилираната душа. Това описание цели да ни накара да почувстваме някакъв частичен комфорт, че всичко няма да бъде загубено, но това е лъжа и дело на Сатаната.
Аз знам обаче, че душата е индивидуално и уникално създание – дар на живот и любов от Създателя и че на нас ни е дадена цяла вечност да изследваме градината и да играем в нея. В този модел, който аз наричам „континуизъм“ приключението на душите е вечно и индивидуално.
Душата винаги търси разнообразие и вечни възможности, тя никога не се уморява да избира различни неща и никога не се нуждае от друга причина освен да изпита наслада. В този описан модел Бог не дава дара на индивидуалността само за да я отнеме впоследствие, както повеляват източните учения. Източникът с голяма обич събира и обединява своите индивидуални деца, техните енергии и креативен капацитет заедно със себе си във вечната градина от възможности.

Всички тези идеи за космоса ми дойдоха наум в началото на 80-те години. Това бе периода в който имах много интензивни преживявания и аз на практика изживях тези идеи и взаимодействията с описаните създания от първо лице.

Рептилоидната върхушка обаче, има само една цел и тя е да откачи колкото се може повече „маймуни“ от духовната гора на Бога и да ловува с тях. За да постигне това тя трябва да обрисува една картина на смърт и безкрайни ограничения. Затова те са изградили религии базирани на смъртта, които изграждат бариери пред душите изправили се по пътя на своето приключение. Тези религии отричат възможността за вечен живот, а ни казват че душите ни са просто някакъв материал, който ще изчезне като бива асимилиран от цялото. Те не дават на „маймуните“ никаква надежда, като допълнително ги карат да вярват, че са умствено и духовно болни. Така, слепи за измамата, те с радост поемат от деструктивните лекарства на фармацевтите с изкривената вяра, че тези химии ще премахнат проблемите им. Единственото лекарство за справянето с тази изкривена реалност обаче е истината.


Превод и компилация: Alien

http://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/564-2015-11-09-19-32-02.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.