неделя, 2 юни 2019 г.

5G (6) Как 5G ще убие птиците, пчелите и вашите близки… - 4

Механизми на въздействие на електромагнитните смущения (ЕМС) върху живите организми

Както вече споменахме, мръсното електричество и ЕМС са високочестотни електрически пикове и хармоници, които ту се появяват, ту изчезват. Тези неестествени пикове при електрочестотите достигат на големи разстояния, които са обикновено повече от 10 фута (3 метра). Това означава, че ако сте в обсега им, тези честоти могат да резонират в тялото ви и да причинят някакъв биологичен ефект.
Един от установените механизми на увреждане е свързан с производството на един вид реактивен азот (RNS), който е наречен “периоксинитрит”. Доказателствата посочват, че пероксинитритът е в състояние да засегне митохондриалната функция, което според мен е главен фактор за увреждането на живите организми. По-общо казано, ЕМС действа под формата на стрес за живите организми.
При едно от изследванията си, д-р Милъм показва, че след като мръсното електричество в определена среда бива премахнато, то производството на стресови хормони също намалява. Той също така е демонстрирал, че чрез филтриране на мръсното електричество от една библиотека, нивата на невротрансмитерите в хората, прекарващи времето си в библиотеката, са били благоприятно изменени.
В допълнение, д-р Милъм цитира и проучването на двама немски изследователи, които успели да докажат, че въвеждането в експлоатацията на една единствена излъчвателна кула за мобилни телефони в една някога абсолютно девствена и лишена от технологии долина е довело до дълготрайни промени при много от хормоните, които могат да се измерват в наши дни, включително и при хормоните на стреса.


§
Повече информация 
Ако сте заинтригувани от тази информация и искате да научите повече, не забравяйте да си набавите книгата “Мръсното електричество: електрификацията и болестите на цивилизацията”. Също така, може да намерите повече информация, включително и презентациите и научните доклади на д-р Милъм на неговия собствен уебсайт SamMilham.com

Аз също съм предоставил няколко от тези документи като доказателствени препратки в настоящата статия.
От моя гледна точка няма никакво съмнение, че мръсното електричество предизвиква и/или изостря хроничните заболявания, а ако се се вълнувате за здравето и дълголетието си, ви призовавам да застанете лице в лице с тази информация, макар че тя е обезпокоителна и обезкуражаваща. Въпреки че може би е невъзможно да се избегнат всички ЕМС влияния, все пак има начини те да се ограничат и да се сведе до минимум излагането на техните въздействия във вашия дом и евентуално на работното ви място. Ако предприемете тези мерки, това ще означава много по отношение на това да защитите собственото си здраве и здравето на семейство си в дългосрочен план.
За читателите, които искат да знаят какво могат да направят, за да защитят себе си и семейства си от вредните ефекти на ЕМС и 5G, моля вижте връзката по-долу.
НИЩО, абсолютно нищо, не е по-важно за гражданите от това, да настояват, че всички по-нататъшни действия за въвеждането на 5G трябва незабавно да бъдат преустановени. Нужно е да се предприемат много изследвания, вместо да се убиват птиците, пчелите и човечеството.”
[1]  “Електрическите хармоници” представляват честоти, които са кратни на една основна честота. Ако основната честота е 60 Hz, то хармониците ще се оформят като серия от честоти съдържащи 60, 120, 180, 240 и тн. херцови пулсации.
 
 
източник: patriots4truth.org
important link: How to antidote EMFs and 5Gs

Вредното влияние на мобилните връзки върху пчелите


Ново важно проучване при пчелите показа, че мобилните телефони карат медоносните пчели да издават предупредителни тръбни звуци.
Внимателното ново проучване проведено в Швейцария от Даниел Фавр и публикувано онлайн на 13-ти Април, 2011 г., демонстрира ефекта от мобилните телефони върху пчелите.
Повече от 80 звукозаписа, са били взети от 5 различни кошера в периода от февруари до юни 2009 г. По 2 мобилни телефона са били поставяни в близост до пчелите във всеки от 5-те кошера.
Когато двата мобилни телефона са били или изключени, или в режим на готовност, пчелите не са демонстрирали безпокойство, а когато те са били в състояние на активен разговор, ефектът при медоносните пчели бил е драматичен.
В рамките на 25 до 40 минути след поставянето на мобилните телефони в режим на разговор, звуците издавани от пчелите се увеличили по интензитет и честота, за да зазвучат в крайна сметка като техните предупредителни тръбни звуци.
Ако двата мобилни телефона са били изключвани веднага, пчелите се успокоявали в рамките на 2-3 минути. Когато мобилните телефони били в активен режим на разговор в рамките на до 20 часа и след това бивали изключвани, предупредителните тръбни звуци на пчелите продължавали до 12 часа след края на мобилните разговори. 
Появата на тази конкретна реакция при пчелите е била всеки път една и съща при направените експериментални повторения.
Предупредителните тръбни звуци традиционно биват възпроизвеждани от пчелите, когато те като един цял рояк се готвят да напуснат кошера си.
Авторът се позовава и на едно друго изследване наскоро направено в Индия. При това проучване, поставянето на два мобилни телефона в близост до кошерите (бел. прев. – телефоните са били държани до стените на кошерите 2 пъти на ден по 15 минути в режим на разговор само в два дни от седмицата) е довело до унищожаването на колонията в период от 5 до 10 дни, след като пчелите-работнички спирали да се завръщат у дома.
Вижте и серията от брошури за влиянието на електромагнитните вълни върху пчелите, създадена от Улрих Варнке, международно признат биолог от Саарландския университет: http://stopsmartmeters.org.uk



източник на превода: cellphonetaskforce.org
превод: Търсач Скитник

https://www.kreport.eu/vat2/5g-6-%d0%ba%d0%b0%d0%ba-5g-%d1%89%d0%b5-%d1%83%d0%b1%d0%b8%d0%b5-%d0%bf%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d1%87%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b8-%d0%b2%d0%b0%d1%88%d0%b8%d1%82%d0%b5/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.