събота, 16 април 2016 г.

ПРОИЗХОД НА ОКУЛТНИЯ СИМВОЛ НА ЧЕРЕПА ПРИЧИНИ, И КАКВО ОЗНАЧАВА - част 2

Извадки от книгата на Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър „По-дълбоки прозрения във формулата на илюминати“
Deeper Insights into the Illuminati Formula by Fritz Springmeier & Cisco Wheeler




ЧЕРЕПНОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ се пази в ТАЙНА

Наскоро, един доктор - Йошиаки Омура (Dr. Yoshiaki Omura), откри, че кръвното налягане в мозъка е много по-различно от кръвното налягане в останалата част на тялото. Кръвното налягане в мозъка на човек е от основно значение за неговото мислене (като например раздразнителност и безсъние)...

Студени душове, бел.прев.

...и също така афектира и други неща в тялото, например стегнатостта на мускулите на врата. Високото мозъчно кръвно налягане се нарича синдром на цефалическата хипотония. И въпреки това, когато този доктор отишъл да прегледа какво медицинските книги/изследователски институти имат да кажат по въпроса за мозъчното кръвно налягане, не открил нищо. Той разгласява откритията си в публични разговори. Наскоро говори пред голяма публика от китайски лекари. Когато авторът на тази книга се срещна с д-р Йошиаки Омура, безуспешно се опитах да кажа на Йошиаки, че причината, поради която това знание се потиска, е интереса в полето на контрола над съзнанието.

Значимостта на контрола над човешкото съзнание, публикация #8, бел.прев.

Д-р Омура лекува различни заболявания, работейки с мозъчното кръвно налягане на пациента. Омура диагностицира и други проблеми, като например ранните стадии на рак, ПО-РАНО, отколкото MRI тестовете могат да ги диагностицират, просто като следи мозъчното кръвно налягане (MRI - mdgnito-resonance imaging, сканиране с магнитен резонанс, бел.прев).


Бел.преводача: С други думи - магнитният резонанс не става за чеп, в контекста на диагностиката на ранни стадии на рак.



ЦЕРЕБРАЛНАТА ГРЪБНАЧНА ТЕЧНОСТ се пази в ТАЙНА

Друга важна течност в мозъка, открита от други хора, е Церебралната гръбначна течност. Има множество технически подробности за тази ЦТ, които са изключително важни за функционирането на съзнание-тялото. В тази глава ще обсъдим редица полета на медицинската наука, акупунктурата, персонологията, и тн, във връзка с мозъка, които полета, когато са известни и прилагани от опитните практици, могат да дадат на практика контрол над друг човек.

Бел.прев: персонология - теория на личностната психология, развивана от Хенри Мъри (Henry Murray) и други. Физиогномика включително.


Мистериозните школи и определени кръвни линии пазят голяма част от това знание за себе си и продължават да пазят най-добрите тайни. Даниел Уайтсайд (Daniel Whiteside), пионер в поведенческата генетика и разбирането на връзката  между формата на черепа и характера, дава някои важни потвърждения за това как Мистериозните школи предават това тайно знание за черепа.

В многозначителната му работа "Историята на Структурата/Функционирането" (стр. 2-3), той подчертава, че Структура/Функциониране се е изучавало и преподавало от Елинските Мистериозни школи и е било основата на психологията, упражнявана в Римската империя...

Бел.прев:

"Езотерика", като дума, ПЪРВОНАЧАЛНО е означавала ТАЙНИТЕ УЧЕНИЯ на елинските философи, в сравнение с техните ОБЩЕСТВЕНО ДОСТЪПНИ НРАВОУЧЕНИЯ - "екзотерика". Това, че най-вероятно тайните учения на елинските философи са били в контекста на себепознанието (и как да се приложи успешно по екстровертен начин), просто се прибавя към значението на думата, но не е нейния истински произход.

...Католическата църква потиснала това знание. Животът на това познание се поддържал от Кабалистичните философи и арабите, докато Тамплиерските рицари не го върнали. Ако надградим върху информацията, предоставена от Даниел, откриваме, че от Тамплиерите, това знание  достигнало до лидерите на Prieure de Sion ("Орден на Сион" в превод, бел.прев), които на свой ред разпространили негови нисши форми сред окултните групи, които били под техен контрол. Например, Орденът на Розенкройцерите за Северна и Южна Америка, в техния Том 8 от Розенкройцерския наръчник (Сан Жозе, Калифорния: Върховна Велика ложа AMORC) (San Jose, CA: Supreme Grand Lodge AMORC) стр. 91-108 говори за гръбначния стълб, нервите и влиянието на цветовете и музиката върху нервната система, итн. Великия Майстор Люис пише на стр. 103 "Розенкройцерите бяха първите, които направиха пълно обрисуване на тази система [нервната система] и първите да узнаят точно коя част от човешкото тяло е свързана с всяка друга част."

Един свидетел докладва на автора, че бил гледал как специалист по акупунктура отново и отново работи върху мозъците на клиентите си, като вкарва 3 дълги тънки игли през церепа. Акупунктурният специалист се хвалил на свидетеля, че можел напълно да контролира друг човек чрез уменията си с иглите. Показал на свидетеля как да успокоява болката, и как може да елиминира личната воля, докосвайки миниатюрни области от мозъка. Той също така бил вещ в манипулирането на съзнанието на клиентите и по други начини, отново с иглите.

Положени са големи усилия в изследвания, за да се определи  какви са различните предназначения на различните области в мозъка. Няколко изследователи независимо един от друг установили, че способността да се взима избор, тоест това което наричаме "свободна воля", е локализирана близо до Област 24 на Броудман в Предния Cingulate Sulcus.


Бел.прев: тука

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/22/Gray727_anterior_cingulate_cortex.png
Произход на символа на ЧЕРЕПА


Намесването в тази зона може да разстрои способността на човек да упражнява свободна воля. (За повече информация относно това, можете да започнете с Франсис Крик, Удивителната хипотеза - Научното търсене за Душата... Francis Crick, The Astonishing Hypothesis The Scientific Search for the Soul.)


 http://xcombg.net/index.php?topic=1317.0

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.