четвъртък, 23 юли 2015 г.

„Конвенционални“ и портативни технологии за трансфер на съзнания и „рециклиране на души“ (част 2)

През март 1991 г. Хау получава пощенски плик от Портвил, Калифорния. Той съдържа писмо, аудио касета и рисунки и е изпратен от жена на име Линда Портър. Тя е родена през 1946 г. и още от 12 годишна възраст има съзнателни спомени за изживявания с нечовешки създания. Решава да изпрати писмото след като присъства на конференция в Калифорния на която Хау взима участие. В аудиозаписа Линда разказва за един конкретен случай през 1963 г., когато е на 17 години.

Тя бива заведена в някаква стая от „сив учен“, в която има високи прозрачни контейнери с цилиндрична форма. Те стоят върху издигната платформа намираща се в центъра на стаята. В цилиндрите стоят изправени голи хуманоиди, които изглеждат все едно спят. Въпреки силно забавената им активност според нея съществата изобщо не са мъртви, тъй като цветът на кожата им изглежда добре. Те плуват в някакъв лилав газ, който се движи. Той е доста плътен, което до известна степен затруднява надничането през него.



2



В десния ъгъл се намира по-млад клонинг на мъж активиран чрез технология за „трансфер на души“. Първоначално на Линда ѝ е показан мъж на около 46 години, чието тяло е на границата на смъртта. Той стои в прозрачен правоъгълен контейнер. Тя не знае точният начин по който става техническата реализация, но неговата душа е изкарана от умиращото тяло. Тя напуска тялото през областта на слънчевия сплит. Гледката представлявала форма с дължина около 75 см. и ширина около 10 см. Тя била спиращо дъха красива с преливащи жълти и бели цветове и светеща вътрешна сърцевина, която излъчвала мека топлина. Около жълтия цвят имало пастелно оранжев слой.



3



„Душата“ плува сред стаята до другото тяло, което изглеждало досущ като мъртвото, само че доста по-младо – на около 25 години. Новото тяло изглеждало необитаемо – като празна черупка. Старото тяло вече имало синкав цвят и било очевидно мъртво. Душата летяла над новото тяло, което стояло изправено извън цилиндъра, леко приведено напред. След това се спуснало и влязло в тялото през горната задна част на главата, като си проправило път до мястото между рамената. След това се сляло с цялото тяло, като се загнездило в зоната пред гръбначния стълб, около слънчевия сплит. След това се разширило с няколко сантиметра нагоре и надолу. В този момент тялото приема вид на обитавано, все едно преди това човекът просто спял.

Правоъгълният контейнер, който държал старото вече освободено тяло бил изпълнен с течност, която имала за цел да запази тъканите докато дойде време да се направи дисекция. Извънземните искали да разберат как някаква конкретна отрова е влязла в тялото на мъжа и е прогресирала през органите му и в кой момент точно е достигнала нивото при което тялото вече не е можело да се справи с нея.

След дисекцията ѝ се казва, че тялото ще бъде изхвърлено. Извънземните считали, че човешката концепция свързана с погребенията е своего рода варварска. За тях нямало никаква разлика между празна бирена кутия и празно тяло. След това те ѝ казват, че вече „възкръсналия“ клониран мъж ще бъде преместен на друго място (вероятно Австралия), където ще продължи живота си. Част от причините поради които те взимали тъканни проби от „отвлечените“ когато са още малки, били свързани с факта, че те служели за резерв в случай че има нужда да се направи ново тяло по-късно.

Новите тела можели да бъдат складирани почти вечно. Контейнерите от рисунката с трите тела са именно с цел съхранение. Освен това тези специално се водят и „активиращи“. Те имат някаква светлина в горната си част, която трябва да преседи заедно с тялото за известен период преди да бъде активирано – ако тялото предварително е било в режим на съхранение. Ако в момента е създадено чисто ново тяло, то няма нужда от тази светлина.

Линда остава с впечатлението, че извънземните не обичат особено процедурата по трансфер на души към клонирани тела. Дори имала схващането, че те изобщо нямали право да извършват подобна дейност. В случая, те били притиснати от обстоятелствата и нямали друга опция. Освен това те се опитвали да скрият действията си от някаква друга „по-висша форма на живот“, която освен че забранявала подобни „трансфери“, не им разрешавала и да се месят в делата на планетата. Не по-малко интересен е и фактът, че след това сивият я води до същество, което очевидно съблюдавало и командвало операциите на борда. Това било богомолка с височина около 2,5 метра.



Този разказ до известна степен влиза в корелация с твърденията на Робърт Лазар, който твърди, че е заемал позиция в Зона 51. Там той се натъква на странна книга, която съдържала историята на развитието на човешката раса, само че написана от интересна перспектива. На всяко едно място където трябвало да бъде употребена думата „човек“, нейното място било заето от думата „контейнер“. Освен това се говорело как „контейнерите“ трябвало да се съхраняват.



Очевидно технически средства по отделяне на душата от тялото, складирането и прикрепването ѝ към друго тяло, не са винаги необходими, тъй като това би следвало да е по-скоро „естествен процес“. Технологията на черната кутия вероятно се използва главно при някои специфични случаи, докато в разказа на Линда Портър виждаме как този процес може да се извърши просто чрез намерение. Все пак, дори и при такива случаи, технология все пак бива използвана за клонирането на телата и тяхното запазване. Линда Портър обяснява, че едно ново тяло лесно може да бъде направено, след което да стане и обитаемо. Изживяванията на младия Тед Райс също потвърждават това.



Понякога трансферът от едно тяло към друго може да не е толкова „гладък“, както в изброените вече случаи. Карла Търнър описва и друга история свързана с момиче на име Санди. Тя обяснява, че има повтарящи се кошмари още от много млада възраст, когато страдала от тежка болест. В тези „съновидения“ тя стои близо до някаква сива повърхност. Тя всъщност представлявала огромна сива сфера и е толкова голяма, че в сравнение с нея Санди представлява просто една малка точица. Нещо я привлича към сферата, но тя се бори с всички сили срещу нея, защото знае, че ако влезе вътре „никога повече няма да се върне“. Чувайки тази история Барбара Батолик признава, че на 5 годишна възраст била посетила подобна сфера, като ѝ казали, че тя била „хранилище за души“, където човешките такива биват рециклирани. Във всеки случай това е още едно потвърждение на твърденията на Уитли Стрийбър, че сивите сами признали пред него че „рециклират души“.



Белгийският изследовател на цяла плеяда езотерични феномени, Дирк Гилабъл, също представя своята визия свързана с проблематиката, като същевременно споделя и лични преживявания. Тук обаче вече става дума за далеч по-глобални приложения на технология, която като че ли обхваща всичко. Както лесно може да се досетите Луната има особено важна роля в този процес. Той пише следното:



Още докато бях 20 годишен се събудих една нощ в астралния свят. Летях над някакъв земен масив. Докато се издигах все по-високо на определена височина се натъкнах на някаква мрежа, която се простираше от хоризонт до хоризонт във всички посоки. Мрежата ме ограничаваше да се издигна на по-голяма височина. Просто не можех да я премина. След това се събудих във физическото си тяло. Впоследствие винаги се бях чудил относно нейната функция. Все пак, неясно как разбирах, че тя спираше душите да напуснат Земята. По същото това време се занимавах с Таро и бях започнал да правя „голяма аркана“. Интуитивно асоциирах същата тази мрежа с картата на дявола. Някак си усещах, че мрежата има огромна роля в това да държи заключени душите към материалния аспект на планетата. Зад всичко това стоеше някаква тъмна сила, която аз приравнявах с тази на дявола от картите Таро. Понякога нашата интуиция ни предоставя информация, която невинаги можем да разберем веднага, но в бъдеще обикновено става все по-ясна.



4



Двадесет години по-късно, и най-вече благодарение на развитието на интернет, започнах да се натъквам на други сходни случаи на хора, които са се сблъсквали със същата тази мрежа. Някои от тях бяха открили, че тя се явява изкуствена преграда съставена от преплетени енергийни излъчвания или вълни. Те имаха за цел да държат човешките души в затвор. Някои от описанията констатираха, че мрежата е създадена от извънземна раса от рептилии, които са я построили преди хилядолетия. Рептилианските раси са хищнически или по-скоро паразитни и не могат повече да поддържат душите си в астралните светове. Те имат нужда да абсорбират енергията на живота от други същества и в случая – от хората.

Мрежата е част от една изкуствена манипулация, която обхваща множество слоеве на фината земна енергийна решетка. Обикновено тази енергийна система бива наричана „матрицата“ и тя е пряко свързана с манифестацията на съзнателността на тази планета, бивайки от изключителна важност за хората. Тази земна матрица се простира на множество различни нива. Тя е изградена от геометрични енергийни шаблони, които опасват планетата. Всяко едно ниво само по себе си е триизмерна мрежа от енергийна вибрация. Тези нива обикновено биват наричани земни енергийни решетки. Платоновите тела са добре познати земни решетки, които обграждат Земята. Радиестезистите познават много добре тези мрежи. Съществуват много видове енергийни решетки и всяка една от тях е свързана с определен аспект на реалността, който се манифестира във физическия или енергийния свят. Съзнанието на всички живи същества на тази планета бива значително повлияно от енергийните решетки, които действат в конкретния момент.

Тези енергийни решетки могат да бъдат манипулирани с „добри“ и „лоши“ намерения както от самите хора, така и от други същества и извънземни раси. Световните лидери винаги са манипулирали определени енергийни решетки по един негативен начин с цел да контролират населението. Това се е случвало както в далечното минало така и сега. Според различни източници рептилианските раси дошли на Земята преди много хилядолетия и манипулирали енергийните решетки с което създали непробиваема бариера за човешките души. По този начин те ги държали затворени на планетата и ги принуждавали да се реинкарнират отново и отново. В същото време те манипулират и системата на земната матрица, влияейки на съзнанието на хората, генерирайки низши емоции, които служат за тяхното захранване. Това поставя хората в един изкуствено създаден „по-нисш“ свят и създава безкраен цикъл от невежество, объркване, насилие и страдание. За повечето хора цялото това описание вероятно звучи твърде пресилено, но за тези, които са имали досег с други реалности и чието съзнание е отворено към тях, то тази информация предоставя много отговори на редица проблеми на човешката раса.

Първото нещо, което човек има нужда да разбере е, че енергийните решетки стоят в основата на физическата реалност. Физическият свят изобщо не е това, което сте учили в училище. Физическата материя изобщо не е „солидна“. Физическите молекули и атоми в действителност са пакети от вълни и енергия, както е обяснено от квантовата физика. Физическият свят е просто различно енергийно състояние. Енергийните вълни могат да бъдат манипулирани лесно, ако разбирате тяхната природа и знаете как да взаимодействате с тях. Ако ги промените и физическият свят ще се промени. Всички енергийни нива на матрицата са взаимосвързани. Промяната в едно ниво ще доведе до промяна и в останалите нива. Промяната в едно от нивата ще доведе и до промяна в съзнанието на съществата живеещи на планетата. Оттук произтича възможността за контрола и манипулацията на живота на Земята.

След като имате напреднала технология, можете да манипулирате слоевете на матрицата на цялата планета и всичко което живее на нея автоматично. Колкото до човечеството – от хилядолетия съществува негативен контрол и доминация над планетата. По-голямата част се реализира чрез това което ние наричаме подсъзнание. Подсъзнанието е част от нашия ум към който обикновено не насочваме нашето внимание, но същевременно дирижира ежедневния ни живот. Едва в последните години хората започват да осъзнават какво наистина се е случвало и се случва в действителност.



Събитията, които са се разиграли в нашата Слънчева система в миналото са прекалено обширни, за да се обяснят в няколко изречения. Във връзка с манипулацията на земната матрица обаче, е важно да се знае ключовата роля на Луната. Както много източници отбелязват, тя не е естествен обект, а своего рода огромен космически кораб. Различни медиуми и тези, които използват техниката дистанционно виждане“ са описвали много подземни структури ситуирани в самата ѝ вътрешност. С други думи Луната е преместена на днешната си орбита от друго място, като по въпроса има голям брой спекулации откъде точно. Голяма част от тези източници съобщават, че след масивен военен конфликт тя сменя своите собственици, които модифицират значително нейното влияние спрямо Земята.

Гравитационните влияния от нахлуващият в системата изкуствен сателит причиняват големи катаклизми на Земята и почти заличават атлантската цивилизация. Освен това Луната силно повлиява и на емоционалното тяло на хората. Те стават по-нестабилни поради привнесената чужда енергия в техните емоции. Накратко Луната е осеяна с много руини на повърхността си, но има и огромни подземни структури принадлежащи на цивилизацията, която я е обитавала в миналото. Тази цивилизация е изчезнала отдавна, а новите собственици, са поели контрола върху технологията, която се намира дълбоко в нейните подземия.



В своята книга „Проникване – истината за човешката и извънземна телепатия“ световно известният „вюър“ Инго Суон прави изследване на Луната под давлението на своя мистериозен предприемач – г-н Акселрод. Така той открива, че Луната е всичко друго но не и „мъртво място“. Той пише следното:



Аксел ми даде лунни координати като всяка позиция бе свързана със специфични местоположения на лунната повърхност. При някои от локациите нямаше абсолютно нищо интересно. Но при други цареше голямо объркване и към мен се стичаше информация, която изобщо не можех да разбера. Направих доста скици, като ги идентифицирах с определени неща или пък поне приличаха на такива. Без да коментира, Акселрод бързо взе всяка една от скиците и аз никога повече не ги видях. Бях открил кули, машини, светлини с различни цветове и странно изглеждащи сгради. Видях мостове, чиято функция не можех да проумея. Един от тях се извиваше навън и нямаше край.

Имаше много куполи с различни размери, кръгли обекти и такива подобни на малки чинии с прозорци. Те бяха складирани до самите кратери – понякога в пещери, а понякога в нещо подобно на хангарите по летищата. Имах проблеми при определянето на размерите. Но въпреки това някои от „нещата“ бяха много големи. Открих някакви обекти подобни на дълги тръби, машини подобни на трактори и обекти, които се изкачваха и спускаха по хълмовете. Имаше и прави пътища простиращи се на мили разстояние и обелиски, които нямаха някаква явна функция.

Имаше огромни платформи върху куполите и големи кръстовидни структури... изкопани дупки в стените на кратери – все неща които очевидно бяха свързани с някакви миньорски дейности. Имаше и някакви „мрежи“ над кратерите, „къщи“ в които някой явно живееше – само че не можех да видя кой с изключение на един случай. Тогава видях някакъв вид хора, които бяха заети с работата си. Не можех да определя какво точно вършеха. Мястото бе тъмно.

„Въздухът“ бе изпълнен с малки прашинки и имаше някакво осветление подобно на тъмнозелена мъгла! Съществата които видях бяха или хора, или поне изглеждаха като нас, но бяха само мъже. В това бях абсолютно сигурен, защото за моя изненада всички те бяха голи. Нямах абсолютно никаква идея защо. Те изглежда копаеха някакъв хълм или скала. Сякаш знаеха някакъв начин да създадат подходяща околна среда, която бе достатъчно топла и изпълнена с въздух. Но защо се разхождаха голи? Не намерих отговор на този въпрос. Усещах че се намирам при тях, бидейки в това особено пси-състояние и усетих как някои от тези хора започнаха да говорят възбудено и да жестикулират. Двама от тях насочиха пръсти в моята „посока“. Усетих че трябва да бягам и да се скрия, което предполагам съм и направил, тъй като изгубих образа на тази конкретна локация.

След това казах на човека до мен:

„Мисля че ме забелязаха Аксел. Мисля че те сочеха към мен. Как можеха да направят това... освен... ако имат някакви високо развити пси-възприятия.“ Тогава Аксел отговори със спокоен тих глас – толкова тих, че едва успях да го чуя отначало:

„Моля те бързо се върни от това място“.

„Ти вече знаеш, че те имат пси-способности, нали?“

Тогава Аксел повдигна вежди и въздъхна дълбоко. След това рязко затвори папките си и каза, че е по-добре да приключваме с тази работа. Бях доста изненадан... така че някой очевидно беше там на Луната и упражняваше различни дейности.



Друга RV-сесия извършена от медиума Ели Кристал показва, че ако оставим настрана миньорските дейности, някой определено зорко следи земляните от Луната:



В неделя вечерта моят приятел Рон и аз наблюдавахме дистанционно далечната страна на Луната. Тогава се случи нещо интересно. Рон работи с компютърни технологии, така че през неговата призма той гледаше на всичко което виждаше като на GPS-система. Смеейки се я нарекохме „Google Moon“, като същевременно той можеше да види какво се случва там „zoom-вайки“ върху различните дейности ставащи на тъмната страна. Това което видяхме бяха различни активности отнасящи се до изучаване и архивиране на информация свързана с хората на планетата. Винаги съм виждал там много висока сграда с форма на ракета, която има някакъв вид комуникационно устройство над куполния си връх. Цялата структура изглежда е направена от някакъв вид стъкло, което позволява да се вижда през него отвън. Преди много време дадох име на тази сграда и то бе „Библиотеката“. Вътре има някакво устройство за телепортация, което позволява на всякакъв вид същества да пристигат там на групи или пък по 2-ма или 3-ма. Те пристигат с цел да придобият някакво познание и след това си заминават.



Има сведения за Луната, които твърдят, че в далечното минало тя е била населена от технологично напреднали същества, които конструирали кристално устройство дълбоко под нейната повърхност. Чрез него те можели да манипулират фините енергийни системи (като различните матрични нива на планетите) за добруването на всички живи форми. Когато една раса от рептилии превзела Луната и я поставила в орбита около Земята, те започнали да използват същото това кристално устройство с паразитни цели. Няколко души са говорили за енергийната манипулация, която се извършва от Луната. Въпреки различният подход, основната концепция си остава една и съща. Лунната технология е отговорна не само за установяването на енергийната мрежа, която държи човешките души на Земята, но също така и за постоянната манипулация на съзнанието на човечеството.



Друг изследовател на материята, който стига до подобни заключения свързани с Луната, е Сара Адамс. В едно свое интервю тя описва причините поради които извънземни рециклират души и те са свързани най-вече с експлоатацията на животворната енергия. В едно свое астрално изживяване обаче, тя става свидетел как точно протича процеса и ключовата роля на Луната в него:



Мисля че Луната е обекта, който залавя душите. Когато смъртта на физическото тяло настъпи, душите биват привлечени към Луната и след това биват „рециклирани“ или по друг начин казано „реинкарнирани“. В едно мое астрално пътуване реших да отида до Сатурн, тъй като знам много подробности за тази планета от доста дълго време. Исках да достигна до някои определени обекти... Когато достигнах Луната обаче, бях ударена от някакъв лъч и той буквално ме навря в някаква малка пирамида. На тъмната страна на Луната се намираха хиляди такива малки пирамиди. Първото нещо което се случи бе, че пирамидата се опитваше да ме препрограмира и да ме върне обратно на Земята. Вероятно считаше, че „бях душа напуснала мъртвото си тяло“ и затова има нужда да ме репрограмира. Опитваше се да ме трансформира в нещо подобно на дъга. Затова бързо реших, че веднага трябва да се омитам оттам...



Особено интересно и подробно описание на технологичната бариера издигната над Земята представя медиум с псевдоним „Аллоя“. Тя обяснява, че Луната излъчва енергия към Земята чрез технология, която е дълбоко в недрата на самия планетоид. Това са един вид скаларни вълни, които оказват директно влияние на съзнанието. Те имат ролята на сигнал, който има за цел да смущава останалите вълни и честоти така че хората да не могат да се закачат за тях и така се получава много изкривена картина на реалността. Тя също наблюдава Луната дистанционно, само че не повърхността, а това което се крие под нея:



Реших да посетя Луната дистанционно и да проверя това, което вече бях открила. Не прекарах много време на повърхността защото исках да изследвам в дълбочина кухата ѝ вътрешност. Там имаше много нива. След един скален слой, който беше приблизително с големина 5 км., се натъкнах на метална бариера и след като я преминах открих огромни тунели, които водеха до различни места, които бяха част от подземна база. Самата база също бе изградена от множество нива и имаше много раси от същества, които оперираха в тях. Дълбоко, в нещо което бих оприличила на нейният център, имаше огромна стая. В центъра на стаята имаше голямо кристално устройство с големина около 15 метра. Изглеждаше като сложна кристална структура, която бе свързана със стотици кристални контейнери.

Почувствах се зле когато видях тези контейнери тъй като те ми напомняха за една странна медитация, която бях правила няколко години преди това. Тогава летях като свободна душа из космоса и осъзнавах, че не съм планетарно същество, което има форма и е солидно, а е по-скоро звездно съзнание облечено в светлинно тяло. Преминах през портал и се озовах в черна пирамида. Това приключение изглеждаше познато – все едно го бях правила няколко пъти преди това. След като влязох в пирамидата бях шокирана да открия, че не съм сама. В нея имаше същества – рептилии. Те бяха 4 на брой. Бяха огромни и носеха тъмни наметала. Държаха някакви устройства в ръцете си. От тези устройства се излъчиха 4 лъча с електромагнитна енергия, която ме държеше плътно. Бях в капан.

Опитах с всички сили, но не можех да се измъкна. Това устройство ми напомни за подобно такова от филма „Ghostbusters“. Рептилиите използваха тези лъчи да ме придвижат против волята ми до нещо, което приличаше на кристален ковчег. След като влязох вътре в него той се затвори и бях заклещена. Съзнанието ми започна да се променя и аз изпаднах в хипнотично състояние. Почувствах че съм под властта на тяхната „магия“. Знаех че съм затворена там и че ме използват. Видях как използват моята божествена креативна енергия, за да създават илюзорни светове на планетата – реалности, които бяха ограничаващи и негативни. Чрез тези изкуствено създадени реалности хората винаги ще бъдат контролирани.

Минаха много години от това изживяване и почти бях забравила за него, докато не ми бе направена „кинесиоложка сесия“ от една жена. (Това е специфичен метод за депрограмиране и възстановяване на спомени. Точно тази методика е използвана при написването на книгата „The Mars Records“ – бел. Alien) Работейки над мен тя ми каза, че вижда моята същност затворена някъде в кристален ковчег! Чрез метода, който се основава на тестване на мускулите, тя откри местата от тялото ми над които трябваше да се работи. Тя се концентрира директно върху главата в зоната на третото око. Беше обляна в сълзи, защото процедурата предполагаше да изпитам силни болки, а тя не искаше да ми ги причинява. Само че аз не усещах болка. Почувствах се толкова вътре в себе си – все едно съм на мили от тялото си в някаква скала. Почувствах се хипнотизирана, че не мога да възстановя съзнателността си и че съм контролирана по някакъв начин.

След като се озовах отново във вътрешността на Луната (чрез дистанционното виждане) бях ужасена да установя, че не бях единствената която бе поставена в този капан. Имаше стотици контейнери – във всеки един от тях се намираха същества от светлина. Всички те бяха свързани с тази кристална машина в центъра на стаята. Запитах се дали това не бяха същества изпратени да инфилтрират тази затворническа реалност, но впоследствие попаднали в нейния капан?



По повод мрежата, която е поставена над Земята тя коментира следното:



Не само съм виждала тази решетка, но съм преминавала през нея много пъти при различните ми астрални и междуизмерни пътувания. Мога да я опиша като надупчено парче стъкло, което отразява изопачена илюзорна матрица. Ако бъдете прихванати в нея това действа силно дезориентиращо. Това е една тясна ивица от енергия, но същевременно е достатъчно мощна, за да промие напълно всички спомени от междуизмерните пътувания. Тази мрежа е поставена с цел да хваща душите в капан и да ги държи в изкуствен инкарнационен цикъл. Наблюдавала съм как душите идват на Земята с пълно съзнание и инструкции за техните мисии и след като минат през бариерата – те забравят по-голямата част, ако не и всичко свързано с техните спомени и идентичност. Тази бариера не само затваря душите в една фалшива матрица, но също възпрепятства достъпа до всички данни натрупани от душата.

Прихващащата мрежа е изградена от изопачени етерни вибрационни умствени концепции. Когато се премине през нея те автоматично биват „инсталирани“ и се събуждаме в определена инкарнация, често без каквито и да е предишни спомени. Забелязах че когато се намирам над тази решетка съм напълно осъзната за това какво всъщност представлявам на по-високите нива. Същевременно в момента в който премина през бариерата за кратко губя съзнание, а след като дойда на себе си съм вече в тази изкуствена матрица и не мога да усещам истината за това какво в действителност съм. Освен това започват да се появяват негативни мисли и такива, които са в разрез с поставените предварително цели. Поради факта че съм прекосявала бариерата много пъти съм добре запозната с този процес до степен при която вече мога да донасям със себе си по-голяма част от моята мултиизмерна идентичност. Тя е много по-голяма и величествена от затворническото ми Его, в което тази бариера има свойството да ме вклини само за секунда. С течение на времето дупките в решетката ставаха все по-големи и установих, че мога не само да възстановявам все повече лична информация, но и да доставям важна информация и за другите.

Едва сега започваме да откриваме истинския мащаб на манипулацията, доминацията и контрола на който е подложено човечеството от извънземни същества. Ако хората искат да са свободни отново, те бързо трябва да проучат въпроса.



(Всички представени истории съдържат изключително интересни „зрънца истина“ изграждащи пъзела „земно преживяване“. Макар и силно субективно обусловени от конкретни „влияния“, те разкриват много интересни и специфични детайли, които са масово неосъзнати за широката публика. Тяхното конкретно тълкувание, призма на пречупване и осъзнаване винаги ще водят до безмилостни спорове и дискусии. Това е част от Играта и се явява един от характерните аспекти именно на този дуален шаблон. От тази гледна точка всяка „висша перспектива“ може да бъде издигана или сривана на базата на един двуполюсен модел определящ кое е „добро“ или „зло“, като поляритета бива сменян постоянно. Една от големите особености в случая, която определено би следвало да бъде обсъдена обаче е, че по-голямата част от описанията биват направени през призмата на „фрагментираното съзнание“. Това разбира се има и своите големи плюсове, най-вече по отношение на емоцията с която бива осъзнато всяко преживяване, когато то е съпроводено през тази специфична и умишлено търсена „ограниченост“. Опит за някакво по-обобщено и, разбира се, отново субективно пречупено схващане за нещата свързани с цялото това изложение, може да прочетете в този коментар.

Преживяванията на един Висш Аз могат бегло да бъдат сравнени с един своеобразен лунапарк. След преминаването на всички възможни „въртележки“ той се отправя на поредното приключение от съвсем различно естество. Ако трябва целият този процес да получи някакво визуално представяне, то аз бих го описал именно по начин, който може да видите от специално приготвения за целта видеоклип. Неговото мото е „Животът на един Висш Аз в 3 минути“ :) – бел. Alien)


 http://www.parallelreality-bg.com/statii/izvanzemen/553-2015-07-06-22-03-00.html







Превод и компилация: Alien


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.