петък, 18 февруари 2011 г.

Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф

Сътвореното от доктор Райф е Нещо, което Някой грижливо е изтрил (и продължава да изтрива) от близката история.
Повече от ясно е, че срещу него са АМА (American Medical Association) и DFA (Drug and Food Administration) в САЩ, т.е. Медицинската общност и Правителството в САЩ. Това би трябвало да изглежда като вътрешен, междуличностен конфликт в рамките на АМА, но определено не е - този конфликт надхвърля рамките на САЩ и има глобален характер и значение.
Става въпрос за една мощна, революционна терапия за лечение на човека и нова, ненадмината и до днес технология за визуализация при оптичните системи.
Нещо подобно на този опит за изтриване е станало и при покриването на фундаментално знание като т е л е г о н и я т а или игнорирането на съществуващата у нас успешна терапия за лечение на Астмата.

16 май 1888 - 5 август 1971
Кой е доктор Ройял Реймънд Райф? Доктор Райф, от шотландски произход, е роден в Elkhorn, Небраска и още като студент сътрудничи във филиала на Карл Цайс в Ню Йорк. По-късно заминава на работа в Централата на фирмата и продържава следването в Хайдълбергския университет. В продължение на шест години работи при Hans Luckel, един от водещите учени и изследователи на Карл Цайс. След завръщането си в САЩ, доктор Райф конструира серия оптични микроскопи с невероятно висока резолюция. При увеличение от 60 000 пъти, което според съществуващите днес теории е невъзможно, биха могли да се наблюдават вируси без да са засегнати от средствата за визуализация.
Изследвайки визуализирани от своя микроскоп увредени ракови клетки той успява да разработи светлинно-лъчева терапия за унищожаване на раковите образувания, като използва резонансни честоти с по висока амплитуда.
Експерименталното лечение на група болни от рак пациенти дава основания на 41 американски лекари-терепевти да се съберат на 20 ноември 1931 година в имението на Dr. Milbank Johnson в Пасадена и да дадат обед в негова чест под мотото "Краят на всички болести".
След този обяд започва кампания срещу доктор Райф: неговите спонсори, сътрудници и последователи са физически и морално унищожавани, компрометирани; лабораториите и съоръженията, научните трудове ликвидирани.Срещу доктор Райф са заведени множество съдебни дела.
Самият доктор Райф е убит чрез лекарска "грешка" (комбинация от валиум и алкохол) в Grossmont Hospital, El Cajon, California на 5 август 1971 година.

http://data-bg.com/royalrife.htm

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.