сряда, 12 септември 2012 г.

Светлинните мандали

 Мрежата на светлинните мандали представлява определени резонансни модели, съвместяващи физическото тяло с нива от по-високи измерения. Те всъщност са преходи към изходната мрежа, разположена около Земята и съдържаща в себе си Божествения план на творението . Мандалите са част и елементи от единно цяло и са дадени за поддържане на нашето развитие.
   Основата на мрежата на Светлинните мандали са първите 9 цифри на творението, които са база за всички други числа.  На всяко число съответства буква и цвят. Използвайки различни методи на изчисление, които винаги са основани на реда на Фибоначи, тези мандали се активират.
   9 цифри и 9 цвята с различна честота разкриват матрицата и са холистична космограма. Те съдържат биофизическите дължини на вълните на всичките 10 планети. Това може да се изрази по следния начин : Мрежата на Светлинните мандали визуално се проявява чрез различни мислеформи, които представляват чиста енергия. Нито числото, нито цветът съдържат в себе си емоции - те са абсолютно чисти по своята природа.
   Високите вибрации реагират на ефирното поле на аурата и активират кодираните спирали на ДНК. В тях се съдържа информация за Изходната матрица. В случаите, когато са налице блокове, възникнали от негативни мислеформи и емоции, които не се поддават на отстраняване, Мрежата на Светлинните мандали може да ги върне на нивото на съзнанието и да ги премахне. По този начин могат да бъдат компенсирани болести, които все още не са се появили на физическо ниво, но информация за тях вече има в ефирното тяло. Това ще окаже позитивен ефект върху всички системи в човешкия организъм. Затова Мрежата на Светлинните мандали поддържа процеса на изцеление на тялото , душата и ума. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.