четвъртък, 2 януари 2020 г.

Той Говори. Сензационните разкрития на един посветен - 16


В. „Никога не съм бил въвлечен в никоя организирана религия, така да се каже, но винаги съм бил духовен. Чета много религиозни текстове, защото вярвам, че те съдържат части от историята. Човек може да намери страхотно познание от много, различни книги и текстове. Вярвам, че ние като хора, сме творци като Единствения Създател и че всички сме едно цяло. Вярвам също, че ще се придвижим към по-високо ниво на съзнание, където ще можем съзнателно, заедно да създаваме в нашия свят, тъй като ние просто творим несъзнателно в този момент".

О. Вашата интуиция ви служи добре.

В. „Има още толкова много неща, за които искам да говоря с вас, но не съм в състояние да измисля какво точно искам да кажа. Благодаря за страхотните думи, оценявам какво правите! С любов!"

О. Не се притеснявайте, приятелю, ние усещаме сърцето ви, а това няма нужда да се обяснява с лимита от ограничени думи. Ние можем да говорим за всичко, което искате и ще се радваме да направим това когато Играта свърши.

В. „Знаете ли Мириам Деликадо? Тъкмо гледах нейното интервю на сайта на проект Камелот и беше много вдъхновяващо за мен. Нека ви попитам, вие един от високите руси, за които тя говори, ли сте?"

О. Тя е красива душа. Не съм виждал интервюто, за което говорите, но ние знаем за нейните преживявания. „Високите руси", за които тя говори, са от плеярианското наследство. Те работят с това, което е познато като Галактическа Конфедерация на Планетите. Те служат на позитивната вибрация. Плеяряните са от съзвездието, което вие наричате Плеяди. Истинското име е Плеяри, оттам идва и името „плеяряни".

И - не, Ние сме Луцифер и нямаме нищо общо с плеяряните, въпреки, че те са наши добри приятели.

В. "Никога не съм виждал НЛО или нищо от тия духовни неща лично. Просто, знам, дълбоко в сърцето си, че е там и ще го намеря. Какво мога да направя, за да доведа себе си до коректната честота, че да виждам тези неща и имам такива изживявания. Ценя всяка информация, която можете да ми дадете".

О. Просто вярвайте и знайте със сърцето си, че те съществуват. Мислете за тях. В цялото това Необятно Съзидание, наистина ли вярвате, че сте сами?

Ще ви подскажа малко, за да избегнете разочарования. Ще получите комуникация от тях, само ако е имало договаряне между вашите души преди да се родите тук. Много, тук, в това време (милиони) имат да играят роля в Голямото Пробуждане и подготовката за Великата Жътва. Много, които не вярват сега, ще започнат да си отварят съзнанието, когато промените със Земята, които идват, започнат да се случват.

Хората ще бъдат ужасени и няма да имат представа какво се случва, защото правителствата ви ще са скрили тази информация от вас. „Пътешествениците" или както някои ги наричат „звездните потомци", са се инкарнирали тук, за да помогнат на земно ниво, когато всичко това започне да се случва в следващите няколко години. Когато времето е правилно, те ще се покажат.

Повечето хора все още не са готови да чуят тази информация, но не е толкова далеч времето, когато те ще бъдат готови.

Много от тези „звездни потомци" все още сами не са се събудили. Конфедерацията е наблизо, готова да им „помогне" да направят това, ако е необходимо. За тези, които още не са се „събудили", това са онези, които цял живот са се чувствали някак „различни" и имат дълбокото усещане, че „не принадлежат тук". Много от тях също имат сънища и визии от техните животи на техните планети. Голяма част от тях са, всъщност плеяряни. Затова „високите руси" „продължават" да се появяват. Да помогнат на тяхното семейство, да се събудят за тяхното предназначение тук.

В. „Аз съм още един от многото благодарни членове на форума, които оценяват любящото съобщение, направено от Скритата Ръка. Де да бях открил тази тема по-рано от днес. Дава ми толкова успокоение. Аз вече губех сили, но сега чувствам, че мога да издържа. Моята благодарност е безкрайна. От малката искра на един: Благодаря за светлината, приятелю".

О. Няма за какво, ние се радваме да служим. Всъщност аз ви „чувствам" много познат. Ако е по причините, които усещам, че е, смятай това съобщение към теб като частта от договора между нашите души за изпълнена.

Вземи напътствията от това съобщение в своите медитации и търси също информация от сънищата. Тествай тези думи дълбоко и ги приеми в сърцето си само ако ги „усещаш" правилни и истинни за теб. Ако те резонират в теб, действай както ти казват и не позволявай на нищо и никого да те отклонява. Стани и играй ролята, която сам, доброволно си избрал, да бъдеш тук, точно сега. Почти е време. Подготви се и бъди сигурен, че си готов.

Ние те оставяме с нашето най-силно окуражение и Любовта и Светлината на нашия Единствен Безкраен Създател.

В. „Той може да е, който казва, че е. Но може и да е един отегчен човек, очакващ да види колко далеч измамата му ще се разпространи.

Това, което мисля аз е, че ако е измамник, не пасва на профила. Имам предвид, ако четете материала, той очевидно е заинтересован и е доста трудно умишлено да измами с написаното. Това би било против нещата, за които той обича да проповядва. И намирам за МНОГО трудно да повярвам, че той просто проучва цялата тази информация набързо и влага целия този труд, знаейки, че няма да има повече от една седмица „слава", нито пари или истинско признание в живота или каквото и да е повече".

О. Бях решил да не отговарям на повече съобщения, освен на тези, които искрено искат да чуят какво имаме да кажем, поради бързо изтичащото ми време. Но вашата позиция е достатъчно затрогваща, за да я адресирам накратко, дори само поради факта, че точността ви заслужава да има място в последните редове на изложението. Много работа и безсмислено изгубено време би било ако не беше заради факта, че това е „акт на обич" и е свършен заради славата на нашия Създател. Лъжите и слуховете, че ние сме „зло" и „сатанично" същество са се разпространявали твърде дълго без отговор. Време е да поправим летописите. Луцифер е жертвал толкова много, защото ви обича.

В. „След като духовността е вашият фокус, бихте ли коментирали ролята на католическата църква в светлината на вашата роля и как църквата пасва в негативния, позитивния или други разнородни пътища?"

О. По-нисшите фракции от нашата Фамилия (имената, които знаете от земната линия) използват Ватикана за много ритуали и жертвоприношения. Това би трябвало да ви каже всичко, което има нужда да знаете.

В. „Има ли някои специфични свещени книги (или може би Библейски автори), които да са много близо до Истината?"

О. Най-близо до истината са тези автори, които са били „оставени извън" публикуваните издания.

Най-близките духовни писмена (освен Ра материала), които да съдържат истината за природата на Единствения, са Таоистките писания, тези на „Тао те Тзинг ('Тао Те Сhing')" и „Книгата на Хуан Дзъ ('Book of Chuang Tzu')"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.