събота, 4 юли 2020 г.

Защо да избягваме противогрипните ваксини и как да се предпазваме

Всяка година по това време индустрията на ваксините, чрез огромната си мрежа от корпоративно-държавни здравни органи и партниращите й масмедии, започва да влива страх в умовете на хората относно сезонния грип, за да принуди колкото се може повече от тях да се ваксинират с противогрипна ваксина. И изглежда всяка година все повече и повече доказателства излизат на светло, показващи точно защо хората не трябва да си правят противогрипна ваксина (това важи особено за бременните), поне не преди внимателно да обмислят сериозните последици от този ежегоден ритуал на инжектиране.

Както вероятно вече сте забелязали, доста е трудно човек да излезе където и да било днес и да не попадне на различни табели, банери и билбордове, облепени с фрази като „Предпазете себе си и близките си като се ваксинирате против грип” или „Уредете се с ваксина, а не с грип”. И въпреки това, без значение колко агресивно индустрията на ваксините се опитва да лансира ваксините срещу грип в обществото, те винаги ще си останат недоказана, водена от страха, псевдонаучна измама, която не предлага осезателни ползи за здравето.
‘Ползите’ от противогрипната ваксина са статистически незначителни

Миналата година изследване на Центъра за изследване на инфекциозните заболявания науниверситета на Минесота разкри, че в най-добрия случай противогрипната ваксина е с ефикасност от мизерния 1.5 процента – на всеки 100 души, ваксинирани с противогрипна ваксина, само 1.5 от тези хора няма да се разболее от грип. В най-лошия случай, противогрипната ваксина е изцяло безполезна, тъй като същото изследване показва, че 97 процента от хората, които не се ваксинират против грипа също така не се и разболяват от грип.

Казано по друг начин, противогрипните ваксини са в 98.5 процента неефективни, което означава, че голямото мнозинство от хората, които се ваксинират не извличат абсолютно никаква полза за здравето си. Отново, това е при най-добрият сценарий, в който не се взима предвид потенциалната допустима граница на грешките наред със статистическите аномалии. В действителност, всъщност няма и зрънце неоспоримо доказателство, което да доказва, че противогрипните ваксини изобщо са ефикасни в предпазването на когото и да било от грип.
36000 души умират от грип всяка година?!

Центърът за контрол и превенция на заболяванията на САЩ (CDC), нетърпелив да се освободи от 135те милиона дози противогрипни ваксини за тази година, води истинска психологическа война с обществото като повтаря еднакво невярни твърдения за това как стотици хиляди хора се оказват в болницата всяка година в резултат от грипна инфекция и че около 36000 от тях умират от свързани с грипа усложнения.
Истината обаче е, че най-много само няколко десетки умират всяка година вследствие от грипна инфекция – останалите от смъртните случаи, вмъкнати в грипната категория са всъщност причинени от пневмония често пъти е резултат от сериозно отслабена имунна система. А в някои случаи, слабият имунитет причинен от самата противогрипна ваксина е отговерен за смъртните случаи, приписвани на грипната инфекция.
Грипните ваксини са придружени от безброй потенциални странични ефекти

Освен че не са ефикасни, противогрипните ваксини идват с цяла палитра от потенциално смъртоносни странични ефекти, които здравните власти рядко разкриват пред обществото. Такива странични ефекти включват неща като увреждане на мозъка и деменция – много противогрипни ваксини все още съдържат токсичния живак, въпреки всичко (http://www.naturalnews.com/031870_flu_shots_brain_damage.html) – припадъци (http://www.naturalnews.com/029334_flu_vaccines_seizures.html), и дори грипоподобни симптоми, а това оборва смисъла човек да се подложи на противогрипна ваксина първо на първо.
Витамин D и ‘суперхраните’ далеч по-ефикасни от противогрипните ваксини за предпазване от грип

В същото време от обществото се крие, че витамин D, който най-лесно се набавя чрез излагане на естествена слънчева светлина, е далеч по-ефикасен в предпазването от грип отколкото която и да било противогрипна ваксина някога ще бъде. Вземането под формата на хранителни добавки на стимулиращите имунитета ‘суперхрани’ като спирулина, чесън, и лечебни гъби, наред с пиенето на много и чиста вода и осигуряването на много почивка на тялото също ще ви помогнат да избегнете грипа много по-добре от противогрипната ваксина.

инфо: http://zdravivsekiden.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.