събота, 23 май 2020 г.

Путин беше убит, а клонингите управляват страната? Кой ще бъде новият президент?

Президентът на Русия Владимир Путин има много клонинги. Шокиращи доказателства за това са събрани във кратко видео.
Не само руснаците, но и много водещи световни медии са забелязали промените в лицето на Путин. И някои от тях с тънка ирония отбелязват: Кой казва, че в управлението на Русия няма нови лица?
С най-убедителното доказателство – сравняване на снимки преди и сега се виждат големите разлики. Като се започне от дебелината на устните и пръстите на ръцете, изглаждането на бръчките, поради което някои го наричат мистър Ботокс и се стигне до… различен цвят на очите. Макар това последното да е лесно постижимо с контактни лещи.
Коментарът в клипа е, че тази драстични промени у Путин не може да са от поредица пластични операции, тъй като възстановяването след тях трае седмици. Това непременно щеше да се забележи и разчуе.
В клипа се говори и за двойници на първия президент на Русия Борис Елцин пак заради очевадните разлики във външността. Та дори и за великия руски император Петър Първи, който след едно свое пътуване до Франция се върнал с доста по-различна външност. По негово време ботоксът и пластичните операции още на са били на мода


Използването на двойници от публични личности заради безопасността им не е рядка практика. Пред тълпата в бронираната кола влиза двойникът, а „оригиналът” се измъква от друг вход.
Но заради всичките стряскащи разлики във външността на Путин все повече руснаци си задават въпроса: Кой управлява страната? Кой стои зад Путин и премиера Дмитрий Медведев? Кой на практика държи ядреното куфарче?
Кратко описание на несъвместимостта на лица, които вече са цитирани по-горе: Снимки на снимки и видео на хора, различен череп форма (ширина на очните кухини, формата на брадичката, скулите под формата на), те имат различен размер на меките тъкани и хрущяли лице (крилата на носа, устните, бузите) те имат различна граница коса (скалпа и веждите), те имат различен цвят на очите.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.