четвъртък, 9 май 2013 г.

Рептилиански тайни : Ликантропия и управление

Ликантропия - аспект на окултизма или психическо състояние на човека (Pithecanthropus), когато той се смята за върколак . При това той може да не промени своята физическа форма, но е също толкова опасен, подобно на истински върколак.
Аз просто искам да навляза в част от информацията, до която стигнах и която може да обясни добре ликантропията и още много други неща.

Говорих днес с Брайън Дeсбъро, моят приятел учен в Калифорния, и ние обсъдихме едноатомното злато. То съществува под формата на бял прах и има двуизмерна атомна структура (един или два атома, свързани един с друг), докато нормалното злато е с триизмерна структура (десет или повече атоми, свързани заедно).

Без да навлизам във всички научни подробности, когато поемете едноатомното злато през устата или чрез инжектиране, то увеличава притока на етер, с което се увеличават възможностите на нервната система в десетки хиляди пъти.

Това дава възможност на човек да се справи с фантастични количества информация като суперкомпютър и когато той е погълнал достатъчно мoнозлато , то би му позволило съзнателно да се движи през други измерения и ликантропията, защото изведнъж мозъка се активира, чрез отваряне на тези обширни територии, които не се използват днес по света. Това възстановява мозъчните клетки, така че те всички отново започват да комуникират една с друга.

Допълнителнo ако поемете достатъчно от това едноатомнo злато, физическото ви тяло става светлинно, аз казвам така, обяснявайки древните послания за боговете влечуги и децата на боговете, които "светели като слънце." Едноатомното злато може да бъде направено от нормално злато и може да бъде получено от специфичен минерален вид , който се намира в места като Аризона в САЩ. Това според мен е истинското значение за позовавания на злато и златни мини в шумерските плочи, а не буквалния минен добив на злато , освен ако не е направено, за да се създаде едноатомното разнообразие.

Тази субстанция е давала и дава на рептилите изумителни способности да обработват информацията и ликантропията поради неустойчивите количества енергия, които те могат да поддържат и да обработят. Сигурен съм, че в старите времена египтяните, шумерите, вавилонците, финикийците, и т.н. използват едноатомното злато, или по-точно - то ги прави управляващ елит, което им дава психичния потенциал, който е забранен за останалото население.

Същото е и днес. Това е една от големите тайни, съхранени в рамките на Тайните Школи и изтекла в по-горните нива на съвременна мрежа на тайните общества. Едноатомното злато също така има невероятни лечебни свойства, които се състоят в това, че то възстановява клетките, като им дава възможност да се изпълват с феноменални количества светлинна енергия, като по този начин разсейват блокажите и дисбаланса, който ние наричаме болест или заболяване.

Превод от sunhome.ru

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.