сряда, 5 октомври 2016 г.

“МАЙНД КОНТРОЛ” РОБСТВОТО И НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД

В САЩ се извършват нечовешки, жестоки експерименти върху човешкото съзнание с цел зомбиране и заробване на човечеството чрез високите технологии. 
Таен политически и финансов елит използва секретните служби и научни институти за извършване на тези изследвания с цел създаване на контролирано общество и налагане на световно господство и Нов Световен Ред.
Убедете се сами в това!
От времето на Втората Световна Война, когато американското правителство започна да спонсорира такива проекти, около 2000 високо обучени нацисти се установяват в САЩ. Предоставят им се всички удобства за научна работа. Средствата за програмите по които работят се увеличават многократно.
Целият научно-техническия потенциал на САЩ е впрегнат, в резултат на което програмирането и най-вече научните и технологични форми и методи на “майнд контрол”- значително нарастват.
Германските учени по време на нацисткото правителство започват сериозни научни изследвания в полето на “майнд контрол” – пишат Фриц Спрингмайер и Сиско Уилър в тяхната книга “Формулата на илюминатите”.
Американската цел е създаване на неоткриваем тотален “майнд контролиран робот – Илюминат”.

Под покровителството на “Кайзер Вилхелм, в Медицинския институт” в Берлин, Йозеф Менгеле ръководи изследванията в полето на “майнд контрол” върху много близнаци, както и хиляди други безпомощни жертви и военнопленници по време на войната.
Менгеле е известен като “Ангела на смъртта”. Той е един от близо 900-те военни научни изследователи, които тайно са докарани в САЩ, където Менгеле продължава своите зловещи изследвания в областта на  “майнд контрол”.

Работата върху манипулацията на поведението, бързо и с предимство е вклюючена от ЦРУ в специалните проекти “Синя птица” и “Артишок”, които през 1953 г. се трансформират в секретния проект MK-ULTRA.
ЦРУ твърди, че тези програми били прекъснати, но това не е вярно.

Капитан Джон Маккарти от Американските Специални Служби, който участва с наказателните отряди в акции над Сайгон по време на Виетнамската война, заявява на своя приятел Майк Рупърт, че проектът “MK-ULTRA” в действителност е бил използван във войната от ЦРУ. Това било официалното наименование на секретна програма за “произвеждане на убийци, изпълняващи незабавно смъртоносни поръчения”.
Манията на ЦРУ да произвеждат с помощта на MK-ULTRA убийци довежда до създаването на повече от 149 програми в изследователското поле, като се почне от биологията, фармакологията, психологията и се стигне до лазерната физика и т.нар. извънземни обекти.
Няма и следа от някаква от документацията, или водеща към програмата МК-ULTRA на ЦРУ. Няма и никаква следа към какъвто и да е Проект за “майнд контрол”, използван от Американските военни части, ЦРУ, НАСА и други секретни правителствени служби .
Затова прилагаме писмото на Кати О’ Браян – една от малкото живи свидетели, върху която и върху малката и дъщеря Кети, години наред е била прилагана програмата“майнд контрол” !

Определено се счита, че появата на шумния скандал с Бил Клинтън и сензационното разкриване на неговото сексуално прегрешение – т.нар. „Моника гейт” е подготвено съзнателно и целенасочена, за да хвърли сянка на далече по-опасното появяване в американската преса на случая с „ Кати О’ Брайън”и нейните разкрития а мъченията, на които е била подложена с дъщеря си по програмата “майнд контрол” .
Това определено е активно мероприятие на американските специални служби на които те са майстори, за да измести или дори да елиминира силното въздействие на случая Кати О’Брайън и нейните разкрития в отвореното й писмо. 
То е не само сензационно, но силно компрометира ЦРУ и ръководителите на американски правителства и с много вредно въздействие върху чувствителното на тази тема американско общество. 
ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ КАТИ О’БРАЙЪН
„Моето име е Катлин (Кати) Ан О Брайън, родена на 12.04.1957 в Мускегон, Мичиган. Подготвих тази книга за вашето списание Nexus Magazine засягаща едно малко познато оръжие, което нашето американско правителство, нелегално и прикрито и антиконституционно прилага в името на създаване на Новия Световен Ред (Световното правителство). Това вече добре документирано оръжие е изтънчена и напреднала форма на модификация на поведението (промиване на мозъка) познато под общото наименование “майнд контрол”.
Моето познание по въпроса на този свръхсекретен правителствен психологически експеримент под формата на техника, произтича от натрупания ми персонален опит в Белия дом като “президентски модел”, представляващ поведенчески модел на “майнд контролиран роб” (ето защо бихейвиористичната(поведенческа) наука на Скинър бе щедро финансирана и поставена в служба на подобни експерименти за сметка на когнитивната (изучаване природата на интелигентността) и хуманистична психология.
По-голямата част от информацията, бе потвърдена и регистрирана благодарение на смелата помощ от страна на няколко члена на юридическото, научно и разузнавателно направление на хората запознати с този случай. Техните индивидуални усилия ми помогнаха да разбера и потвърдя в себе си какво се е случвало след т. нар. периоди на систематично физическо и психологично изтощение – изтезание, причинено съзнателно, за да се модифицира моето поведение чрез тотално контролиране на ума.
Някои от тези смели личности са били използвани от същата тази Система, която ме е контролирала и ни кара всички да живеем в страх да не загубим своята работа, своето семейство, или своя живот.
Те бяха очевидно достигнали твърде далеч, за да посмеят публично да изложат механизма на това оръжие, прилагано от инженерите на Новия Световен Ред.
Тази книга е един опит от сърце, с цената на множество усилия, да се разбуди публичното мнение относно защитата на човешките права, за да могат прозрелите опасността, да забият камбаната за тази персонална и социална опасност, застрашаваща всеки един член на обществото. Това алармиране може да бъде направено от страна на добре организирани сътрудничещи помежду си граждани, с вродено чувство на справедливост, които биха осъзнали своя интерес, за възвръщането на старото звучене на Конституцията, за завръщането на Америка такава, каквато беше преди.
И така копието, което вие държите в ръце, е за вашето информиране, както и привеждане в действие на вашите самоотвержени усилия. Това е част от патриотичното ни уважение към Принципите на истината, справедливостта и осъзнаване, че свободата върху която Америка е изградена, трябва да запази своя статут особено сега, в периода на Тотален Контрол от страна на правителството в сянка.
Опитвайки се да си върнем Америка, възпирайки я от тази погрешна насока, ние можем да изградим интегритет в нашата американска история и по този начин да предотвратим пътя на разширяващия се “майнд контрол” с неговите жестокости върху човечеството. Един път, който е започнал още от времето на Хитлер. Хитлеровата версия за световно господство, която той започна в 1939 г., назовавайки я Нов Световен Ред по-късно бе продължена чрез усъвършенстваните технологии, между които беше и генетичното инженерство, имащо в сърцевината си т.нар. “майнд контрол”.
Експертизата на моя първоначален адвокат и опитен депрограматор, Марк Филипс – резултат от неговата работа в Департамента по отбрана, в службата „Топ сикрет“ – Свръх секретни изследвания чрез “ майнд контрол”, бе в основата на моето възстановяване като мисловна дейност и нормално светоусещане. В резултат на което аз възвърнах своята памет, а следствие от това е написването на настоящия текст.
И така преминала през изпитанията бях достигнала до една точка на огромна фрустрация (емоционално състояние на човек, излъган в своите очаквания ).

През 1988 г. по време на една серия от брилянтно поднесени събития, Марк Филипс ме спаси, както и моята осем годишна дъщеря Кели от съдбата, да продължим да вегетираме под властта на “майнд контрол”, като “майнд контролирани” роби.
И така бяхме изтеглени (издърпани) на сигурно място в Аляска за рехабилитация. Именно там започна мъчителния и отегчителен процес на възстановяване на моята памет, за да бъда в състояние съзнателно да си припомня онова, което бях забравила.
Много американски и чужди тайни държавни служители и агенти бяха се обзаложили на бас, че аз няма да мога да се депрограмирам, както и рехабилитирам, за да мога в последствие акуратно и последователно да разкрия криминалното деяние и перверзиите, на които дъщеря ми  Кели и аз бяхме подложени и принудени да участваме. Всичко това беше по време на Администрациите на Роналд  Рейгън и Джорж Буш.
Сега, когато възвърнах своя контрол върху ума си, аз виждам своя дълг като майка и американски патриот, да упражня свободната си воля за разобличаване жестокостите на “майнд контрол”, които моята дъщеря и аз изпитахме в ръцете на специалните контрольори  от нашето правителство.

Това лично виждане – „Отвътре на Кутията на Пандора” включва проницателно и аналитично разследване за това как “майнд контролът” е бил използван за установяването на Новия Световен Ред и за това как няколко личности от т.нар. “господарски умове” – (Мaster Minds), са в основата на налагането на световно господарско управление.
И докато аз съм свободна да говоря за всичко това, Кели, която сега е на 17 години не се чувства щастлива. Тя все още излиза трудно от процеса на рехабилитацията, от състоянието на програмиран млад ум.
Високо технологичното приложение на проекта „Монарх“, основан върху “травмата“ при майнд контролът, което Кели е изпитала буквално от самото свое раждане, налага необходимост от високо специализирани грижи за депрограмирането й. Но то става по-бавно, както и възстановяването й много по-трудно.
Като се добави към това, и политическата власт, която притежават по настоящем нашите палачи, всичките усилия да издействам за Кели право за пълна рехабилитация бяха блокирани от службите на Национална Сигурност. В резултат на това Кели все още не е окончателно излекувана, пребивава в щата Тенеси и си остава една от жертвите на Системата. Кели все още се намира под опеката на тази система, или тeзи които контролират и манипулират всички нас, със съучастието на политическите водачи, които, заемат най-високите постове във Вашингтон.
На 3 август 1977 г. американският Конгрес започна изслушвания за злоупотреби на ЦРУ относно TOP SECRET изследователската програма”МАЙНД КОНТРОЛ” наречена MK-ULTRA.
На 8 февруари 1988 г. една от жертвите на програмата Кати О’Брайън тайно е спасена от ЦРУ с помоща на вътрешен човек – Марк Филипс. Тяхното седем годишно преследване от правосъдието е спряно „по съображения за националната сигурност.
Случаят с Кати О’ Брайън и книгата „TRANCE Формиране на Америка“, разкриват истината за тази тайна правителствена програма на ЦРУ и нейната крайна цел – психологически контрол над нацията.

Случаят също категорично показва, че политическият и финансов елит в Америка преследват налагане на световно господство и Нов Световен Ред, прегазвайки законите без да подбират средствата.
„Майнд контрол“ всъщност са първите тайни опити контролирани от секретните служби, за изучаване умствените възможности на човека с оглед преминаване към „четвърто измерение“.
Да не се забравя, че американците вече са имали контакти с „извънземни“.
В потвърждение на това, вижте видео ТУК. 

http://razuznavane.com/?p=1487

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.