сряда, 20 март 2013 г.

Животът като шоколадова бисквитка

Всеки от нас е като шоколадова бисквитка-сандвич с бял крем по средата, притиснат между плътния свят на Земята и емоционално и мисловно заредения свят на колективния ум. Четвъртото измерение се мени постоянно в съответствие с това, което се включва в него. За повечето от нас 3D е арена с високи заряди, защото тялото ни в 3D се намира в сандвича между магнетизма на 2D и електрическите сили на 4D отгоре.
Чрез отношенията в 3D можем да чувстваме какво се проявява в нашия свят и да познаваме себе си в своя живот. Колелото на дванадесетте, разделено на шест двойки противоположности , е най-добрият инструмент, който съм срещала за установяване на начина, по който чувствата на 4D влияят върху нашата активност. То ни учи как да тълкуваме своите полета или как да използваме саморефлексията. Използването на Колелото ни сочи дали сме балансирани или не, отчитайки всеки модел в живота. Когато сте балансирани, вие сте в 3D или сте заземени. Четвъртото измерение създава енергия, защото вибрира много по-бързо от 3D и непрекъснато я разделя. Затова трябва непрекъснато да се стремите да бъдете здраво стъпили на земята, особено по време на вихри като този, предизвикан от 11.09.2001 г.
Днешните времена са като да бъдеш застигнат от торнадо и да не знаеш накъде да бягаш. Джордж У. Буш и неговите последователи предизвикаха толкова бързи промени на разнообразни фронтове, че американците през повечето време са без твърда почва под краката си. Да живееш в САЩ, е като да живееш в ускорител на елементарни частици! :))))) Хората се страхуват, докато са подхвърляни насам-натам от бързоразвиващи се събития, с които дори не са свързани. Колелото на дванадесетте коригира дисбалансите и ни помага да се превърнем в остров на покоя насред разразяващата се буря. Учи ни как да пренебрегваме безспирните заговори, организирани от господарите на Елита.
Може би сте заети с важни лични проблеми, като например да запазите усещането си за личен комфорт в началото на някоя нова връзка, и политиката може да ви се струва твърде далечна и чужда. Повечето хора обаче не могат да избягат от колективните проблеми, които ще оформят целия XXI век. Вихърът засмуква всеки от нас и всеки от нас трябва да избере страна. Ако сте американец, сте част от дуализма, ако мислите, че Джордж Буш е добрият, а Осама бин Ладен и Саддам Хюсейн са лошите, и обратно. Изпитването на подобни чувства ви прави гневни, кара ви да осъждате и да се страхувате, което блокира финото съзнание. Ако сте на едната или другата страна, пропускате да видите своята роля в грандиозната и завладяваща драма, която се разгръща.
Историята за начина, по който световните религии заговорничат с Глобалния елит през епохата на Рибите, за да установят контрол върху света, е крайно удивителна. Ако достатъчно голям брой от нас я разберат, можем да си върнем нашето измерение от Елита. В момента всеки от нас има избор: или да продължи да не осъзнава и да бъде засмукан във вихъра на 4D, или да започне да осъзнава и да създаде един нов свят в 3D. Ако изберете да сте осъзнати в 3D, можете да следвате знаците на многоизмерността и да не позволите да се превърнете в пионка на 4D.
Тук не става дума за ролите, които хората играят. Става въпрос за това накъде е насочено вашето съзнание. Можете да играете ролята на активист на антивоенно движение или на пилот на бомбардировач и на пръв поглед изглежда, че сте на едната или другата страна. Ако сте балансирани и анализирате собствените си действия обаче, създавате нови възможности в полето благодарение на честотите, които излъчвате. Това може да попречи на Елита, чиито любими отчети за постигнатите резултати са бойните полета и броят на жертвите в моргите. С наближаването на епохата на Водолея Елитът замисля нов велик план - Новия световен ред - установяване на контрол върху целия свят. Вие сте суверенът на 3D, когато сте осъзнати и създавате нови възможности или нов дневен ред. Тогава силите на измеренията текат през тялото ви и вие знаете как наистина е живял Христос в началото на епохата на Рибите или Мохамед, шестстотин години по-късно и как живеят някои Велики учители в момента.
Каква всъщност е разликата между реалността на дуализма и реалността на противоположностите? Когато двете страни на проблема се намират в отношение на противоположност, те свързват различни измерения и разширяват възможностите.
Дуалистичната реалност разкъсва проблема, така че едната страна не признава правото на съществуване на другата - например палестинците и евреите в Израел, където всяка от страните е манипулирана и убеждавана да напада всеки ден другата. Понеже тези религии са разделени, Елитът насърчава задълбочаването на различията между техните доктрини, като в същото време прави пари от продажбите на оръжие. Нищо от това не струва колкото човешкия живот. Елитът е организирал нещата така, че да прави купища пари. Същото можете да правите и вие, ако инвестирате в производството на оръжие. Но ако им дадете своите пари, ще подкрепите Елита. Дуалистичната среда унищожава разума и добротата, а инвестирането в насилие е самоубийствено.


Барбара и Джери Клоу

 http://gardens-of-happiness.blogspot.com/2012_03_01_archive.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.