сряда, 5 юни 2013 г.

Що е биолокация ?

 Явлението биолокация е известно отпреди повече от 4000 г., а според холандският професор С. Тромп хората са го познавали от 7000 г...

В качеството на измерителен инструмент се използвали клони от ива, орех,клен, люляк, бряст във формата на буквата V с ъгъл около 50 градуса. За подобни приспособления се споменава в египетски папируси, а китайският император Юй, живял през 2205 - 2197 пр.н.е., бил известен с това, че можел да открива подземни води. Споменавания за биолокация се срещат и при Плиний Старий и Парацелз. От древните гърци идва названието рабдомантия - прорицателство с помощта на жезъл.
Съвременните специалисти използват рамка - приспособлениес различна форма, направено от тел. В най-простия случай то е сгънато във вид на буквата Г. Използват се също и махала, направени от мед, стомана и месинг.

Принцип на биолокацията

Биолокацията е способността на рамката, махалото или желязото да се задвижва под въздействието на външни фактори. Съществуват множество хипотези за същността на феномена, като основните от тях са :
- внушение и самовнушение
- идеомоторна реакция
- електрическа (електростатична)
- магнитна
- гравитационна
- ядреномагнитен и парамагнитен резонанс
-особено псиполе
Нито една от тях обаче не описва изчерпателно явлението. В него присъстват практически всички ефекти и все пак последната хипотеза съдържа като че ли най-пълното обяснение. Човек взаимодейства с особено псиполе, като пси-компонентът е основната движеща сила на биолокацията.

Какво може рамката !

С помощта на техниката биолокация могат да се търсят различни предмети - и то не само в местност, но и по карта; да се търси вода, да се определят местонаходища на полезни изкопаеми. Специалистите могат да търсят хора, които се намират в дадения момент на стотици и хиляди километри от оператора. Заблудени в гората могат да определят нужната им посока. С помощта на рамката е възможно и установяването на аномални и геопатогенни зони...
Векове наред хората говорят за пагубни и за добри места. На благоприятните места строели къщите си. Пагубните се стараели да избягват, тъй като в тях неблагоприятната енергия, излъчвана от дълбините на земята, се издига в стратосферата във вид на мрежа и ако се погледне отгоре, напомня правилни квадрати. Според някои специалисти те имат различна форма - 2х2,5 метра, 4х4 м, 5х6 м, 16х16 м...
Излъчване на подобна енергия се наблюдава на места с разломи в земната кора - там, където са разположени рудни местонаходища, подводни езера, пресичат се водни потоци. Аномални зони се наблюдават и на местата на кацане на НЛО или могат да възникнат в районите на въздействие на НЛО върху земната повърхност с различни неизвестни енергии, на местата на падане на метеорити. Аномалните зони с космически произход са локални и са с площ от няколко квадратни сантиметра до стотици метри и дори километри. Тези структури се наслагват една върху друга, обвивайки цялата земя...
Геопатогенни зони възникват и в местата на човешка дейност (атомни електроцентрали, гробища, подземни комуникации) и на местата, където живеят повече хора (заради конфликтите и различни предмети - статуетки, картини, внасящи изменения в енергетичната структура на помещението). Тези аномални зони са вредни за здравето - както физическото, така и психическото.
Геомрежите, състоящи се от ивици с дебелина до 15-20 см, практически не са опасни. Но ако дебелината им превишава тези размери, продължителното пребиваване в зоната на действие може да предизвика мутация на клетъчно ниво (онкологични заболявания). В аномалните зони с космически и друг произход също се наблюдават изменения в структурите на човека, които могат да доведат до заболявания, понякога нелечими.
В аномалните зони появата на полтъргайст, взаимодействията с НЛО (като правило отразяващи се отрицателно на човешкото здраве) стават няколко пъти по-често, отколкото в обичайните места. Експедициите в зоната на известния Тунгуски метеорит показват сериозна аномалия в енергетичните структури на местността.
Местата, където се пресичат геопатогенните ивици са най-вредни за здравето на човек и там действат същества от различни планове. Така например в едно семейство се случил следния инцидент. Жената си почивала в креслото, когато изведнъж от стената излезли двама младежи, минали през цялата стая и влезли в отсрещната врата. Тя разказала на мъжа си, който не й повярвал, докато не се убедил с очите си в подобна картина. Биолокационното изследване на жилището показало, че точно в това място се пресичали две много мощни геопатогенни ивици и излъчваната енергия позволявала на другия план да се прояви пред нашето зрение.
Изследователите на феномена са установили, че дори на познати ни места могат да се намират аномални зони, при това не една, където се случват мистични събития. Природата все още не ни е разкрила всичките си тайни и едва ли някога ще го направи...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.