понеделник, 11 май 2015 г.

Геопатогени зони



Оренда

Оренда

Оренда
Геопатогени зони – "Линиите на Хартман"
Съвременните градски жители се стремят по всякакъв начин да се защитят в своите домове – с видовете изолации, метални решетки и врати, СОТ и т.н. и пак не винаги се чувстват спокойни и добре в своите домове. В повечето случаи нямат обяснение защо е така. Реално не могат да се отпуснат и отпочинат пълноценно. Често забравят или изпитват доза страх, оставайки по-дълго в домовете си.
Учените смятат, че това е провокирано от особен вид подземно излъчване с вредна радиация и обикновено всички публикации на тази тема, завършват с обяснението, че това е "глобална решетъчна мрежа, чиито вълни са с честота, вредна за човешкото здраве". Както всеки човек има мастни и потни жлези и рецептори, така и Земята има подобни чувствителни зони. Дължи се на земна мрежа, която опасва цялата планета – наречена „Линиите на Хартман”. Тези линии минават от Север на Юг на 2 метра една от друга, от Изток на Запад на 2,5 метра, ширина на лентите около 20 см; Силното излъчване не е на всякъде, а само в определени възлови точки, като не всички възли на тази мрежа изпускат вредни лъчи. /нашите прадеди обикновено са определяли тези места с домашни животни – тъй като те са доста чувствителни. Котката например, може за кратко да почине на такова място, тъй като по този начин си възстановява енергийния потенциал. Кучетата бързо бягат от тези точки. Древните са предполагали, че и мишките не харесват подобно място – започвали да си гризат опашките, дори и потомството си – от тук и народното вярване, че къща се строи там, където има много миши дупки. Както и совите се смятат за „птица на нещастието” – там където тя е загнездила или врана, мястото е с отрицателна енергия/.
Такива места са невидими за нашето зрение. Разрушителното им действие не е веднага. Такива зони могат да бъдат открити във всяко жилище. Ако е в спалнята – ще ви снижи нощния отдих, ставате сутрин недоспали, дори с главоболие, ако е на работното ви място – ще се чувствате с разконцентрирано внимание и бърза умора.
Леглото и бюрото трябва да са в правоъгълника, без да попадат върху линиите и още по-малко – върху точките на пресичане.
Хората, живеещи при такива условия, са отпаднали, с отслабнала имунна система, с нисък енергиен статус – винаги са уморени, особено сутрин, изтощени, нервни, често боледуват, слаба работоспособност. Всичко, което се намира върху пресечната точка от мрежата на Хартман и над подземни води се зарежда с вредни вълни - храна, лекарства, билки и др. Те губят от своите качества в зависимост от времето на съхранение в тези места.
Съществуват и много други източници на негативни енергийни излъчвания - подземни кухини, подземни водни течения, подземни пукнатини, техническо излъчване, радиоактивно излъчване, излъчване от разлагаща се материя-сметища, гробища, място, където под земята се сливат две подземни реки и др.; вредно климатично и планетарно излъчване и др. Такова място е не по-малко вредно от точките на пресичане на линиите на Хартман.
На такива места специалистите, извършват радиестезична проверка и ако е необходимо поставят неутрализатори.
Това доказва още един път, че връзката между Човека и Земята е много важна.

 http://feng-shui-orenda.com/feng-shui/5

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.