понеделник, 31 август 2015 г.

Мултиизмерните негативни извънземни




Тези които наричаме „извънземни” са хиперизмерни същества. Те се крият зад завесата на нашите възприятия и могат да се проектират в нашата видима реалност по тяхно желание. Те не са посетили Земята наскоро, а са били тук стотици хиляди години и продължават да живеят тук, най- вече в подземни бази. Някои „извънземни” са помогнали генетично да се инжинира човешката раса, докато други фракции осакатяват човешките гени за да превърнат човека в крайна сметка в нещо което е малко повече от физическа и етерена храна! Днес тези, които контактуват с човечеството чрез отвличания имат негативна ориентация и намерение да създадат раса от човеко-извънземни хибриди способни да господстват над човечеството и същевременно да са тотално предани на многоизмерната извънземна империя. Литературата индетифицира тези негативни „ извънземни” като рептили, сиви, mantids, и някои враждебни фракции на Nordic (изглеждащи като скандинавци). Съществуват и позитивно настроени същества също от расата Nordic, но те зачитат закона за свободната воля и не участват във физически отвличания. По-скоро те съществуват в духовни братства предоставяйки своите услуги да пазят и насочват тези които търсят свобода от ограниченията на 3Д матричната контролна система затвор/училище – Земя.
Враждебните „извънземни” са 4Д и 5Д тъмни същества:
Това са същества които са се развили отвъд ограниченото 3 – измерно линейно време пространство. Те съществуват на ниво на реалност отвъд нашите 5 сетива- така да се каже зад сцената на нашата реалност. Имат власт над всички елементи от по-ниските йерархии на матричната контролна система - от отделни личности до цели човешки организации. Те са отвъд линейното време и така могат да го правят.
4-измерните същества имат физическа форма свързана с животинския вид от който оригинално са се развили. Всички , които са на Земята са хуманоиди по природа. Някои изглеждат хора, някои рептилоиди, а други инсектоиди (насекомо-подобни). Тяхната форма е временно променяща се заради варищата материалност на 4-то измерение.
Те са част от междузвездни и мултиизмерни империи, които търсят завоевание. Те превземат цели светове и раси заради генетични, физически и духовни ресурси. Това се прави търпеливо в продължение на хиляди наши години, но защото те са отвъд линейното време това не ги притеснява. Те търсят енергия и Земята e моделирана като ферма за тях. Тази енергия се състои от човшка жива сила, емоциоанална, духовна и сексуална енергия. Бидейки мултиизмерни те могат да я измукват директно чрез телепатични връзки или чрез много агенти или „портали” (става въпрос за така наречените organ portals - хора без душа – биороботи) които са внедрени между населението.
Те са били тук стотици хиляди години и преди много време са променили човешкия генетичн код за да ни ограничат до нашите първични нива, ние сме духовно осакатени заради това!
Над тях са нефизични същества от демонична натура, тъмни окултни овърлордове които са върховни в своята мъдрост и познание. Докато 4Д съществата не са толкова съвършени и служат повече за раболепни слуги и оръженосци, 5Д съществата са техните командири, Луциферианци по природа. Те са напреднали достатъчно да се появяват в каквато си форма пожелаят и по този начин могат да изглеждат и хора. Някои от тези враждебни червенокоси Nordic са от тази категория.
Те са заключени в своя собствен начин на съществуване и над тях в йерархията е само логосът или центърът на мисълта, черното слънце, духовната черна дупка, която неминуемо измуква всички ориентирани към себе си съзнания в нея. За да се измъкнат от тази духовна смърт те имат нужда от повишена енергия от тези надоло в йерархията.Напрактика всички тъмни участници гледат да избегнат метафизичните последици от това, което правят. Заради това те влизат във физическия свят за да продължат живота си. Докато са във физичния свят те могат да вършат каквото си искат и да забавят плащането на дълга. Тези същества не са заблудени или нееволюирали а напротив – те са високо еволюирали, но по ентропичен начин. Те имат огромни познания и мъдрост засягащи това как да служат на Твореца за сметка на другите.

Те имат слабости:

Те са склонни да се самозалъгват заради техния тесен обхват. Мултиизмерните същества заемат честоти на вероятни реалности чийто спектър отговаря на техните духовни честоти.Така че тези от негативен характер , които вибрират на по-ниски и ограничени честоти могат да оперират в по-ограничен обхват на реалности. Това ги прави слепи за определени изходи (възможни събития), които не са в техните възприятия.
Те са много практични, затова винаги търсят най-лесният път. Това е защото те трябва да економисат своята енергия и стратегия.Природата на еволюцията на облсужващите себе си включва завладяване на ограничени ресурси , така че ефективността и калкулациите са необходими.
Те немогат лесно да се отклонят от плановете си - всичко е калкулирано предварително. Нужно им е време да се приспособят към нови неуловими за целта тактики. Заради това когато те атакуват извън линейното време това означава че те изпращат атака едновременно в миналото, настоящето и бъдещето. Така че това което за нас изглежда атака обхващаща няколко дни или седмици за тях е един единствен миг и по този начин изглежда, че те бавно отговарят на нашите импровизации.
Те немогат да се справят със заплетени моменти лесно освен ако не са предварително калкулирани. Това което правят най- вече е да оптимизират успеха си , което включва придвижване към реалности, които най добре пасват на технате крайни цели.Но винаги съществува фактора свободна воля, който обърква нещата. И ако целта използва свободната си воля да бъде непредвидима , това добавя невъзможна за калкулиране сложност на възможните вероятности и по този начин ги дезориентира.
Те мислят , че винаги имат предимство така че стават непредпазливи. Много пъти те не очакват съпротива, те мислят че техните планове са тайни и отвъд човешкото възприятие.
Липсата на обединение между тях нарушава духовната свързаност на тяхното цяло и така се разпада това което те събират. Това означава, че те трябва да събират повече и по този начин стават като черни дупки нуждаещи се от все повече и повече енергия като междуизмерна пирамидална схема.
Те имат власт над ниските (човешки) нива на контролиращата система:
Всяка индивидуалност, която е в йерархията на (службата за себе си) е едновременно хищник и плячка. Хищник за тези под и плячка за тези отгоре. И обратно – всеки който е хищник или плячка участва в йерархията на (службата за себе си ).
Хората със силна ориентация към служба за себе си се инкарнират за да повишат своята негативна полярност и изпълняват различни мисии. Те имат ниска духовна честота и се раждат на позиции с власт. Те формират елита на света, който в основата си е ръководен от извънземни сили оглавяващи йерархията на (службата за себе си)!
Те се инкарнират основно в изолирани кръвни линии защото ДНК-то и душата трябва да съответстват. Така че проследяването на кръвните линии може да покаже потенциала на съдбата. Кръвни линии като тези изникват чрез генетична модификация от извънземни фракции или от мутация в отговор на душевната честота на предците, които са сключили негативни дущевни споразумения с висши тъмни сили. Тези кръвни линии имат физическа, духовна и символична връзка с техните извънземни двойници.
Тяхната функция е да властват и да завладяват и точно сега ние сме в последната фаза на тяхното завладяване. Негативните мултиизмерни сили искат тотален контрол над човечеството. Тяхното влияние над човечеството може да се определи с термина Мултиизмерна Матрична Контролна Система.


Източник: www.montalk.net
Превод: Alien

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.