четвъртък, 7 април 2011 г.

Ушите помнят минали животи

В тялото ни е закодирана информация за нашите прераждания


Всеки е изпитвал усещането дежа вю - "този човек съм го виждал някъде", "попадал съм в такава ситуация", "казвал съм същите думи някъде". Кармиците са склонни да обясняват тази обсесия с минали животи, в които вероятно сме преживявали сходни ситуации. Хора, които са се подлагали на реинкарнация (връщане назад в миналото) споделят, че са отивали в Египет и са виждали уникални неща, без никога да са стъпвали там. След това правили екскурзия и статуите, къщите или тайните входове и улички, видени по време на сеанса, наистина съществували.

"Ако имате белег на рамото по рождение и се чудите откъде ви е, може в минал живот да сте били ранен от индианец. Имах и такъв случай", разказва Елена Бакърджиева, биоенерготерапевт.

Освен от стигмите по тялото си човек може да разбере колко пъти се е прераждал само ако се погледне в огледалото. Според теорията на Пако Рабан най-много пъти на тази Земя са идвали хората, които имат силно развита и удължена долна част на ушите. Колкото повече се преражда човек, толкова по-силен, по-умен и по-вглъбен е в себе си. Хората с малки, прилепнали или клепоухи като на магаре уши са млади духове. На тях им предстои още много пъти да се прераждат, за да изпълнят мисията си, твърди ексцентричният моделиер, който е голям почитател на учителя Петър Дънов.

Дръпнатите очи на китайци, японци, монголци и други също говорят за най-малък брой прераждания. Обратно, зад очи, които гледат уморено и описват залез слънце, стоят мъдри души. Посветени в тайните на битието споделят, че продължителността на миналия живот може да се изчисли според крайниците. Онези, които имат малки и нежни ръце, са починали рано.
Тези, които имат големи, груби длани, са живели вече няколко живота и са усвоили голяма част от житейските си уроци. Никак не е случайно, че бог Шива е останал на древни рисунки с шест малки и къси ръце. Това ще рече, че той е бил един много мъдър човек, че се е прераждал най-много пъти и е знаел цялата истина за живота.

http://iasnovidstvo.net/otvadnoto

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.