неделя, 22 декември 2019 г.

Той Говори. Сензационните разкрития на един посветен - 10


В. „Дали Кръвните линии, понеже са изпълнени с древна мъдрост, не се опитват да станат самите те Богове?"

О. Няма нужда да се опитваме. Човечеството трябва да израсне над стандартната концепция за „богове". Идеята за „бог" взема силата от собствените ви ръце и я дава на някаква незнайна, сенчеста фигура, „някъде там". С други думи, извън вас. Вместо „бог", вижте „Създател".

Така, че няма нужда да се „опитваме".

Ние вече сме Създатели. Вие също. Единственият въпрос е, съзнателно ли ще създавате или подсъзнателно?

В. „Какво е 11:11?"

О. Мислете за това, като за звънец на будилник. Какво прави звънеца на будилника?

В. „Моля, обяснете, как новородените бебета се изпълват с духове, след раждането".

О. Не биват изпълнени след раждането. Душата влиза във физическия контейнер много преди раждането, понякога по-късно, но все пак преди същинското раждане.

В. „Сайтове като този, служат ли, за да се генерира негативност?"

О. Зависи от това, как ги използвате. Енергията има потенциала да бъде или негативна или позитивна. От вас зависи как използвате този потенциал.

В. „Какво лошо има в това да имаш его и защо „ню ейдж" религиите се опитват да потискат егото? Без его изглежда не можем дори да осмислим собственото си съществуване. Или даже да научим от богатството на познанието, което търсим, правейки грешки и поправяйки тези грешки".

О. Няма нищо „грешно" в това, да имате его.

Вашето его е прекрасен, индивидуален инструмент. И като всеки инструмент, ако не го контролирате, има потенциала да стане опасен и да нарани вас и другите.

В. „Х_Х, странно, моята загриженост е, че ще бъда рециклиран обратно в колелото на живота и прероден с нов мозък и ще загубя всичко, което с труд и усърдие съм научил в този живот".

О. Вашата душа помни всичко, което сте преживели. Единствената причина, поради която не си спомняте нищо сега, е това, което наричаме „пелената на забравата". Ако идвахте във всяка нова инкарнация с достъп до паметта на душата си, нямаше да има смисъл да се раждате в това пространство-време. Щеше да е като използване на трикове в компютърна игра. Нищо не бихте научили, а и премахва удоволствието от играенето на играта. Запомнете, настоящото физическо тяло не е това, което сте. То е само превозно средство за вашата есенция. Кой сте вие е Истинското и то не може да бъде разрушено. Вие ще запазите всичките си спомени от този опит във време-пространството или онова, което наричате „рай". Пространство-време е илюзия; време-пространство е реалност. Безкрайното същество, наречено Душа, което живее във вас и около вашето тяло, е това, което всъщност сте. Частта от вас, която мисли, чувства и обича. Това винаги ще бъде част от вас.

В. „Моята мечта е да бъда „Master"1 като вас (т.е. от вашия калибър; бел. прев.)".

О. Аз не съм Мастер. Аз съм растяща и еволюираща душа, точно като вас. Ние сме просто на различни етапи на нашето развитие. Вие ще достигнете дотам, докъдето мечтаете да достигнете. Иска се време и търпение. Наслаждавайте се на пътешествието.

В. „Аз полагам усилия всеки ден да овладея себе си и да се променя. Да развия ум, който господства над тялото ми. Аз чувствам, че съм достигнал толкова далеч в този живот и все пак усещам, че не е достатъчно."

О. Вие сте на правилния път в това, че съзнателно сте избрали да работите върху себе си. Има много хора в този свят, които дори не са запознати с тази концепция. Но запомнете, че не само умът е този, който трябва да се развие, а също и душата ви.

Работете с чувствата си, както и с мислите си. Култивирайте състрадание (тъй като това е основното нещо, над което ще започнете да работите в 4-та плътност). Виждайте себе си в другите и се отнасяйте към другите, както бихте искали да се отнасят с вас. След това запомнете това съдбоносно нещо: Няма ,други".

В. „Моята мечта е лично да срещна велики посветени като вас и да науча каквото вие знаете".

О. Тогава ето какво трябва да направите: Намерете едно огледало. Дълго се взирайте в него и после кажете магическата дума „Здравей!"

И наистина ще се срещнете с нас зад сцената, след края на играта. Когато ни видите „без костюмите", вие ще разпознаете много стари приятели.

В. „Благодаря ви, че дойдохте тук и споделихте знанието си за вселената. Има доста, което да обмислям".

О. За нищо. Благодаря за въпросите. Усещам у вас желанието за прогрес. Имате го в себе си да бъдете това, което искате да станете и много повече от това, което можете някога да си представите.

Очакваме с нетърпение да седнем с вас и да си припомним миналото, от другата страна. Междувременно продължавайте да вярвате и работите върху себе си и живейте всеки миг в изразяване на благодарност към нашия Единствен Безкраен Създател.

Нека Безкрайният Творец ви води по пътя.

В. „Благочестиви господине/госпожо, бих искал да бъда този, който ще донесе система на нова планетарна енергия на света. Ако както се предполага, че „фамилиите" имат огромно познание, аз скромно моля за достъп до тази, толкова малка част, необходима информация. Лично съобщение, с което по надежден начин да се подсигури комуникация, ще бъде великолепно, предполагам.

Аз съм наясно, че никога не мога да бъда „член", но и само „последовател" би било достатъчно. Наясно съм също, че може би ще има договаряне и подобни дискусии ще бъдат проведени с уважение, макар, без гарантирано приемане.

Очаквам вашия отговор"

О. Съжалявам, това не е възможно. Всеки един от нас се ражда в семейството и е отглеждан по много специфичен и строг начин, който осигурява неизменна лоялност. Няма никакво значение колко силно или искрено някой желае да се „присъедини" към нас, ние можем да се доверим само на тези, отгледани в нашия дух. Не бих пожелал условията, през които преминаваме на никого, може да бъде изтощително на моменти. А и е твърде късно да се започне процеса щом е отминало детството.

Колкото до по-нататъшни комуникации, за съжаление това също не е възможно и не ми е позволено.

Дадох толкова информация, колкото ми бе позволено по време на нашата дискусия. Има много информационни „бисери" измежду тези страници за онези, които истински искат да се развиват. Някои са очевидни, други са едва доловими и многопластови. Вземете ги „вътре във вас" и помолете Безкрайния Създател да ви даде проницателност.

Пожелаваме ви всичко най-добро във вашето пътешествие и очакваме с нетърпение да ви видим на празника „след шоуто".

В. „Все още не ми е ясно, каква е тази жътва. Жътва означава да се пожъне каквото е било посято - но от вас?"

О. Не от нас. Ние не сме посявали, нашият Безкраен Създател направи това. Ние не жънем, нашият Безкраен Създател прави това. Ние помагаме да се подготви Жътвата, като разделяме зърното от плявата, да използвам по-красноречива метафора.

В. „Ще бъде ли мигновена промяна, където физическият свят няма вече да съществува, както сега го знаем и изживяваме като „илюзия"?"

О. Вече съм покрил това в друга част на темата. Бих ви окуражил да я прочетете отново и намерите информацията, която съм представил, как ще настъпи Жътвата и какви ще бъдат различните варианти на изживяване.

В. „Благодаря ви, че отговорихте на предишните ми въпроси. Имам още някои, ако нямате нищо против?

1. Как Кармата може да бъде преодоляна, ако изобщо е възможно? Има ли край кармичният цикъл?

2. Времето наистина ли е такова, каквото го възприемаме или е още една 3-измерна илюзия?

3. Членовете на вашата фамилия раждат ли се със знанието за това, кои са и откъде са? Ако не е така и всичко е учено и предавано надолу йерархично, някога съмнявали ли сте се и оспорвали ли сте нещо от това знание?

Благодаря".

О. Няма за какво.

1. Не. Кармата не може да се „преодолее", трябва да се „отработи". С други думи, ако сте наранили някого, физически, емоционално или както и да било, вие ще трябва, в един бъдещ момент да усетите какво са почувствали те. Законът за Кармичния ефект не е „наказание", а инструмент за учене, който е поставен на място, за да осигурява личностно развитие и еволюция. Ако трябва да усетите на собствен гръб последствията от вашите действия, много е вероятно да изберете различна посока следващия път. Добре е също да запомните, че той действа двупосочно. Затова гледайте да сте сигурни, че ефектът от сегашните ви действия върху тези „други", които срещате по време на това пътуване сега, е позитивен и плодотворен.

1б. Кармичният цикъл е доведен до завършек, когато сте си научили уроците, които вие самите сте си поставили, сами за себе си. Ако продължавате да правите същите грешки, ще продължите да се въртите в прераждания, докато не си научите урока и не прекъснете цикъла. Но да, в крайна сметка, всички ние ще научим това, което трябва да научим и ще намерим пътя към Дома. За някои, просто, пътят е по-дълъг, отколкото за други.

2. Линейното време е по-точно описано, като международна измама. Истинската природа на времето е циклична. Въпреки, че, запомнете, дори цикличното време е част от Съзиданието и Съзиданието, макар и красиво, е също илюзия или по-точно мисъл-форма на нашия Безкраен Творец. Съзиданието не е реално, но Създателят и Съ-създателят му са реални.

3. Това е прекрасен въпрос. Ще му посветя малко повече време:

Първо трябва да се направи едно уточнение и разграничение. Когато говоря за Фамилия, специално в този отговор, имам предвид - кръвните линии на властта, т.е. тези, които НЕ произхождат от тази планета.

Кръвните линии, които вие знаете, макар да са част от удължената Фамилия, не са родени със същия обхват на (Духовно / Езотерична) сила, която ние имаме и тук аз говоря за нашата Истинска, Чиста Фамилия. Ние не сме родени под „пелената на забравата" като вас. Пелената е все пак на мястото си, но би било по-точно да я опишем като „прозрачен воал". Ние виждаме „невидимите" връзки на живота, които са скрити от вас, защото ние си запазваме достъпа до повече от 3-та плътност. Не по-различно от това, как някои хора виждат аури.

Това е така, защото вие отработвате пътя си нагоре, а ние сме избрали да направим стъпало надолу, за да ви помогнем. Не бихме могли да направим това толкова успешно, ако бихме забравили всичко, което сме научили.

С други думи, на вас всичко ви „изглежда", сякаш е „разделено". Ние виждаме, че това не е така. Ние нямаме „директна" душевна памет, по начина по който вие си спомняте вчера, но имаме достъп до всяка порция от нашата душевна памет, ако изберем да се фокусираме над нея, често в медитативно състояние. Лично моят опит е различен по друг начин, поради моята специалност в духовните дисциплини. Но ще се спра на това по-късно, в отговор на друг въпрос.

Да, информацията е наистина предавана надолу, въпреки, че за разлика от вас, всеки от нас може, с известни усилия, да провери валидността й от нашата Лична Групова Душевна Памет. Принципно, вие виждате себе си като „отделни" човешки същества, ние виждаме и знаем, че сме Едно.

1 Master - повелител, господар, могъщ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.