събота, 28 декември 2019 г.

Той Говори. Сензационните разкрития на един посветен - 13


В. „Моят живот винаги е бил проблемен, толкова пъти мозъкът ми е промиван в човешката форма и начин на живот, но напоследък усещам, че сякаш се събуждам и започвам да виждам нещата по-ясно. Обречен ли съм заради пътя, който съм следвал в по-голямата част от живота си или мога все още да спася душата си?"

О. Вие не сте „обречен" и душата ви няма нужда от „спасение". Нито една душа не умира.

Няма нищо, от което да се спасява. Радвам се да чуя, че се пробуждате и това е другата причина, поради която съм тук, в това време и ви говоря. Нашият Безкраен Създател има много куриери и той използва всички ни по уникален начин, да помагаме със събуждането и да подготвим колкото може повече от хората за идващата Велика Жътва.

Но както казах, не сте „обречен" и няма от какво да спасявате себе си освен, може би от невежеството. И не казвам това в обидна светлина, а по-скоро невежество като „липса на разбиране". В най-лошия случай ще трябва да повторите толкова цикли в 3-та плътност, колкото трябва, за да научите това, което трябва да знаете, за да прогресирате и се дипломирате в 4-та позитивна плътност. Но едно нещо е сигурно, ще стигнете там все някога. Всички ще намерят пътя към Дома, към нашия Безкраен Създател. Бъдете спокойни, че няма да се изгубите в преминаването през циклите.

Накрая на всяка физическа инкарнация, както вече споменах, вие се връщате във време-пространството или това, което е описвано като „рай", където вие още веднъж ще познаете истинския себе си, уникалната красива душа и частица от нашия Създател. Вие забравяте кой сте само по време на инкарнацията. Целта на Играта е да се събудите в „съня" и на практика да станете „съзнателен играч". Да си припомните кой сте наистина по време на играта и после да започнете да работите върху нещата, за които сте дошли. Препрочитането на тази тема с необходимата проницателност, ще ви осигури изобилие от жокери как да изберете да направите това.

В. „Благодаря ви за времето тук, с нас и ви пожелавам всичко най-добро. Беше удоволствие да разговарям с вас и да слушам вашето познание".

О. Ние ви пожелаваме същото, братко и молим Безкрайния Създател да ви благослови и направлява по пътя. Ще се видим когато пристигнем у Дома.

В. „Значи, жътвата „всичко или нищо" събитие ли ще бъде или ще бъде смесена жътва - някои се изместват в 4-та плътност, някои се изместват в негативна 4-та плътност, а по-голямата част повтарят 3-та плътност? И ако само 94% отидат в 4-та негативна плътност, тогава вие трябва да повторите 3-та плътност и да се пробвате пак за 95% негативна жътва? Ако е така, не искам да си представям колко още негативни хора ще има в такъв момент на земята.

Все още не съм наясно с вашето участие в това. За да преминете в 4-та плътност жътвата трябва да е 95% негативна. С други думи, за да „наградим" вашите хора с 4-та плътност, 95% от човешките души трябва да бъдат (в себе-осъзнаващия процес) колкото може по-далече от „Безкрайния Източник". Това просто не го „чувствам" като честно и правилно".

О. Не го „усещате" правилно, защото не е правилно. Не сте схванали напълно концепцията. Ще се постарая да изясня.

Жътвата е смесена. Тези, които са 51% или повече на позитивната пътека, ще се дипломират в 4-та позитивна плътност. Там ще работите върху Любов и Състрадание и ще бъде за вас един много красив свят. Ще има много малко негативност, достатъчно само, колкото да можете все още да упражнявате Свободна Воля, избирайки това, което не сте, но ще бъде толкова по-очевидно, отколкото е тук, че негативността е само инструмент за употреба. Ще видите взаимната обвързаност на всички неща и ще знаете, че не сте „отделни" един от друг или от самия живот. Няма много да използвате речта си, освен ако не изберете. Телепатията ще стане нормалният метод на комуникация. Всичко е открито и не можете да криете мислите си от „другите".

От тази инкарнация нататък няма да трябва да изпитвате отново прераждане в 3-та плътност освен, ако не изберете да направите това от по-висока плътност, както направихме ние, в полза на това да усъвършенстваме изкуството на служенето. Освен, ако някакси, в 4-та плътност, светът на безграничната любов и красота, вие безапелационно успеете да станете 95% негативен по време на бъдеща Жътва и се плъзнете надолу по змията, вместо да се изкачите нагоре по стълбата, ако трябва да използвам още една метафора на Играта.

Да се върнем към „тази", настояща, Велика Жътва. Ние нямаме нужда от 95% Негативна Жътва, както вие сте изчислили. Ние имаме нужда, лично за себе си, да сме достигнали 95% негативна полярност, не за вас. НИЕ самите трябва да сме (поне) 95% негативни, за да преминем към 4-та негативна плътност. И по този начин да заслужим възможността, да изчистим нашето кармично досие от цялата негативност, която сме създали на тази планета, преди да се завърнем към своето истинско място, като 6-та плътност Галактически Пазители и Учители на Мъдростта за тези в по-ниските плътности, които помолят за нашата помощ.

Ако не успеем ще бъдем отново ограничени в цикъл от 3-та плътност, с всички онези, които са между 94% негативни и 50% позитивни (които аз съм определил с епитета „равнодушни") и ще трябва да продължим да ви снабдяваме с негативна полярност. Колкото и сурово да изглежда, нашият единствен път е да бъдем колкото може по-негативни, за да се дипломираме. Ние не можем да изберем позитивност, защото не това сме дошли да правим за вас. Затова аз често споменавам всички ужасни неща, които сме направили тук, като нашата Жертва.

В. „Казахте, че „равнодушните" хора по време на жътвата няма да усетят, че се случва нещо, но ще бъдат на друга планета. Имате предвид че те ще се събудят без спомен за това, което се е случило, но все още ще имат същите тела или ще се събудят в ново физическо тяло, без спомен за никакъв минал живот?"

О. Ще има кратко изживяване на „нулево време", където ще почувствате пълно „Единение" с вашия Безкраен Създател. Ще бъде блажено чувство на възторжена експанзия и Единство, докато вашите физически тела бъдат разградени обратно до светлина и транспортирани до вашето ново обкръжение.

Когато този преход е завършен, „нулевото време" ще свърши и вие ще се „появите" в новата „зона на играта" (нова планета). Ще изглеждате същите, ще мислите по същия начин, ще чувствате същото, всъщност, ще бъде като сякаш сте имали някакво мистично изживяване и животът ще си продължи „нормално" за вас. Същите къщи, семейни положения, работа, приятели, любими хора. Всичко ще изглежда същото, като няма да си спомняте Великата Жътва или земните промени, настъпили, докато планетата Земя се лекува и регенерира. Но ще си спомняте „мистичното преживяване" и това ще ви дава надежда и нова възможност да изберете по-позитивно бъдеще за себе си.

Пак ще има Негативна Полярност, която да се преодолява, но ако ние успеем в нашето негативно дипломиране, други чакат да заемат нашето място, дърпайки конците „зад сцената". Ние сме си свършили работата повече от добре, изпълнявайки нашия дълг в Служба към вас. И сме изморени. Време е да изчистим нашето кармично досие и се завърнем към съществуванието си на Светлинни Същества, което е нашата същинска есенция.

В. „Непрекъснато повтаряте, че помощта е налице за тези, които търсят истината, всичко, което трябва да направим, е да помолим. Кой е най-добрият начин, да направим това? Никога не съм имал способността да си спомням сънищата си".

О. Четете назад, дал съм наставления за припомняне на сънища по-рано. Иска се практикуване и е бавен процес, но трябва да започнете отнякъде. Бъдете търпеливи със себе си.

В. „Какво по-специфично бих могъл да направя, за да получа напътствие за това, как да достигна състояние, в което е по-лесно да се разграничи истината от неистината?"

О. Работете върху себе си. Потърсете дълбоко в себе си, в състояние на медитативно размишление.

Усмирете ума си така, че вашата душа да има място, където тихото гласче да бъде чуто. Помолете вашия Безкраен Създател да ви помогне и слушайте вътрешния си глас. Бъдете търпеливи, защото отнема време да се развие вътрешна комуникация, след като сте пренебрегвали тази своя способност цял живот.

Когато постоянствате и продължавате да работите върху себе си, постепенно ще дойде до вас и когато това стане, трябва да се научите да се ДОВЕРЯВАТЕ на вашето Вътрешно Напътствие, НЕЗАВИСИМО, КАКВО ДРУГИТЕ МОЖЕ ДА КАЗВАТ. Това е решителният тест. Да се доверите на онова, което знаете дълбоко в себе си като вашата Истина дори когато целият свят ви казва, че „грешите". Трудна работа е да си Повярвате, след като всички наоколо се съмняват във вас и ви наричат луд, но това е работата, за която сте дошли тук.

Единствената реална и трайна истина е самоосъзнатата. Пратеници може да идват и да си отиват, да ви разказват истини до посиняване, но това няма да бъде Вашата Истина, докато нея осъзнаете лично, дълбоко с Ядрото на Съществото си, че я чувствате като Истина за вас.

Никога не бива да приемате нещо за истина само, защото някой ви казва, че е така. Но когато вашият вътрешен глас ви напътства, че Истината е Истинска, вие ще почувствате как старото топло чувство на вълнение екзалтирано избликва издълбоко и казва „Да! Знаех си!" Задръжте това чувство (чувствата са езикът на вашата душа) и го пазете внимателно, защото, бъдете сигурни, че тези ваши новооткрити вярвания ще бъдат подложени на изпитание по много начини.

Измислено е по този начин, за да ви изпитва. Вашата вътрешна истина трябва да е в състояние да устоява изпитанията на времето и затова ще бъде постоянно тествана. Дръжте се за нея, ако това е, което знаете като истина, идваща дълбоко от вас. Не позволявайте на нищо или никой „извън" вас да ви отклонява от пътеката, независимо колко упорито спорят с вас. Те само си изпълняват работата, даже и да не са „наясно", че правят именно това. Те изпълняват важна служба към вас и вие трябва да сте им благодарни за това.

Пожелаваме ви всичко най-добро във вашето пътешествие и молим нашия Безкраен Създател да ви напътства по пътя.

В. „Орион-Окултните групи, специфично ли си набелязват цивилизации, преди да станат Социална Комплексна памет".

О. Да, но това не ги спира да нападат и други, ако те покажат слабости в защитната броня. Накратко. Империята Орион са 4-та негативна плътност.

Те са „изгубени", в смисъл, че са се отклонили толкова далеч от истинската си природа, че въпреки многото опити, които сме правили, не сме успели да достигнем до тях и да им помогнем да се развият. Те съществуват в тяхната Социална Комплексна Памет предимно като група от дискарнирани същества в астралните равнини на планетите, които посещават.

Те нямат намерение да се завърнат у Дома и вместо това търсят да се захранват с негативна енергия, за да се поддържат, защото са откъснати от техния наследствен, природен източник на живот. Това е, защото са отказали да изтърпяват инкарнационните принципи на Безкрайния Създател.

Времето, което прекарваме между животите във време-пространството, е определено за възстановяване на Душевната Енергия отвътре, за да можем да продължим прогреса нагоре. Те са, всъщност „затворени" в рамките на цъкъл от 4-та негативна плътност, защото няма негативна жътва отвъд 4-та плътност. Така, че те прекарват времето си пътувайки из галактиката, принципно използвайки тъмната страна на силата (негативност) за постигане на техните цели.

Накрая и те ще бъдат доведени пред Единствения Безкраен Създател и разградени в Интелигентната Безкрайност (Източника на Всичко), въпреки, че им е даван многократно шанса да се поучат от грешките си и се завърнат към позитивност и да започнат своето пътешествие към Дома. Техният основен проблем е, че не искат да си ходят у Дома. Те виждат себе си като „богове" и нямат намерение да се подчиняват на авторитета на Единствения.

В. „Защо, изведнъж това драстично увеличаване на контрола над нас?"

О. Великата Жътва бързо наближава. Сега е време да се доведат полярностите до екстремност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.