събота, 21 декември 2019 г.

Той Говори. Сензационните разкрития на един посветен - 9

        В. „Скрита ръка", задавам въпроса си с уважение и смиреност. Пред кого ще отговаряте вие, когато ние всички сме призовани у дома?"

О. Ние ще отговаряме, както и всички други, пред нашия Единствен Безкраен Създател.

Ние вече знаем какво ни очаква с отиването в свят от 4-та плътност на негативна полярност. Ще трябва да изпитаме на гърба си всичката негативност на нашето собствено творение и знам точно, какво значи това. Ще трябва да отработим нашия кармичен ефект за собствените си дела. Но същевременно, знаейки, че това е красива, интригуваща игра, която всички заедно създаваме тук.

Ние знаем също, че ще бъдем възнаградени със сърдечно „благодаря" и „добре свършена работа", за жертвата, която сме направили, донасяйки негативна полярност във вашата Игра и за вас и че вие може би ще използвате тази негативност разумно, да видите това, което не сте.

Благодаря за вашите въпроси, пожелаваме ви всичко най-добро и молим Безкрайния Създател да ви благослови по пътя ви.

В. „Тъй като ни напускате този петък, съм заинтересуван да намеря потвърждение на други възможни източници на информация за това знание. Вие споменахте ченълингите на „РА". Но аз също виждам сходство с още три други източника, които са дискутирани в този и други форуми. Ще ви бъда благодарен, ако бихте могли да оцените информацията, идваща от тези източници в светлината на вашите съобщения.

Те са АСIМ(„А Соurse in Miracles"), твърди се, че е ченълинг от Христос; Материалите на Едгар Кейси (в които РА същество, може да е играло някаква роля) и "Terra Papers". Тези от нас, които бихме искали да продължим в търсенето и разбирането на тази материя, бихме ли имали полза от тези източници?"

О. АСIМ има някои съществени истини, най-вече що се отнася до закона за излъчването и привличането, но е също изпълнен и с неточности.

Не знам за „Terra Papers".

Работата на Едгар Кейси е значителна. Има много изкривявания, но за тези, които имат проницателен ум, има доста силно съдържание, което да бъде погълнато от неговите книги. Просто запазете отворено съзнание и претеглете (това трябва да правите с всяка философия, на която позволявате да влезе в свещеното пространство на вашия ум) и вземете онези истини, които резонират с вас.

В. „Също, вие споменахте два предишни контакта (1999 и 2003). Бихте ли хвърлили малко повече светлина и подробности върху тези източници. Предполагам, те не са смятани за привилегировани (тайни) за тези, които питат"

О. За съжаление, това излиза извън моето позволение. Материалът от 2003 г. беше премахнат от админите на сайта, в който бе споделен, защото те сметнаха, че „причинява много противоречия", а материалът от 1999 г. не беше публикуван по същите причини, които аз споделям тук. Има много истина в тях, но нашите цели са се променили по много начини оттогава и ще бъде подвеждащо от моя страна да ви насочвам в тая посока сега. Нещо повече, аз съм специално инструктиран от моята ръководна линия да не правя това. Съжалявам.

В. „Благодаря за вашето съдействие, Namaste1"!

O. За нищо. Това е прекрасна дума, с която завършвате контакта си. Ако човек живееше от есенцията и смисъла й, „да разпознаем и уважим божествената искра у всеки от нас", ние бихме имали масово позитивна жътва.

Namaste и на вас. Молим Безкрайния Единствен Създател да ви благослови и напътства по вашия път.

В. „Чудя се дали „Скритата Ръка" е чел нещо, наречено (The Law of One). Аз съм прехвърлял само оттук оттам (тъкмо се натъкнах на него, четейки този пост), но доста наподобява на отговорите на X_X тук. www.thelawofone.info... Е, този източник истински ли е или е измама? Може би XІX ще отговори...?"

О. Аз вече говорих за това (Материалът РА) по-рано в този топик. Както казах тогава, да, това е най-точната публична информация на разположение в този свят понастоящем. И аз горещо препоръчвам прочитането му на всеки, с изследователски ум.

Чел съм някои, но не всички книги, когато излязоха за първи път преди 25 години и са много подобни на знанието, което моята Фамилия има и е предавала през много поколения.

Информацията в тези книги е около 85 - 90% вярна. Неточностите се появяват, когато каналът е слаб и не са нарочни. Ние познаваме РА (комплексна душа) много добре и се радваме, че те дори сега, все още работят тук, на тази планета „зад сцената", за да подготвят Великата Жътва.

Мисля, че съм наваксал с отговорите досега, но ако съм пропуснал някои (които не са маловажни, като този, каква кола карам), моля уведомете ме.

Имаме още две сесии заедно и после ще трябва да си тръгна. С нетърпение очаквам да ви видя отново утре.



Сесия 4

Добре, накратко проверих на колко въпроси имам да отговарям, за да калкулирам колко време ще ми е необходимо. Три страници. Това са доста въпроси.

Имам да довърша някои неща тази вечер преди да отговоря, но поради събития, случващи се понастоящем, няма да имам много време и утре ще трябва да си тръгна по-рано, отколкото бях предвидил.

Така, че ще тегля чертата тук, с това мнение.

Количеството въпроси е повече, отколкото времето, с което разполагам, за което, съжалявам. Ще отговоря на колкото може повече, на някои днес, на други утре, преди да си тръгна.

Това е само предварителна загрявка, че на въпроси зададени след това, няма да им бъде отговорено така, че няма смисъл да ги задавате. Щеше ми се да имам повече време, но за съжаление просто не е възможно.

Ще се върна по-късно тази вечер, за да започна с отговорите.



Сесия 5

Както и предполагах, моето оставащо време е по-кратко, отколкото планирах. Това беше непредвидимо и неизбежно. Няма да имам достатъчно време за всички въпроси, затова в оставащото ни време заедно ще се фокусирам върху тези, които смятам, че идват от сърцето, тези, зададени от хора, които искрено искат да отнесат нещо важно със себе си от тази дискусия, тук.

Второ по важност ще бъде да отговоря на други интелигентни и смислени въпроси, които могат да бъдат използвани за по нататъшното развитие на тази дискусия. Моето желание е да кажа колкото е възможно повече в краткото време, което ни остава. Също, докъдето е възможно ще отговоря на въпроси, които смятам, че са важни в по-едрия план на нещата. Това значи, че дори и въпросът да изглежда, че идва от някой, който възнамерява да търси „конспирации за разконспириране", ако този въпрос все пак служи на по-висока кауза аз ще направя всичко възможно да отговоря.

Моля, имайте предвид, че в светлината на по-горното, много от моите отговори ще бъдат по-кратки, отколкото бих искал, макар това да е необходимо, за да отговоря на колкото може повече въпроси.

Без повече отлагане ще продължа с нашата дискусия:

В. „Познавате ли ме? Знаете ли кой съм аз? Каква роля играя аз в това? Кога ще се събудя? Трябва ли да се събудя? Усещам го в себе си, но се страхувам да го отприщя? Помогнете ми!"

О. Дали ви „познавам", като индивидуализирано изражение, натискащо клавиатура в кибер-пространството? Не. Не ви познавам.

Каква роля играете във всичко това?

Каква роля искате да играете? Изборът както винаги е изцяло ваш. Независимо дали съзнавате това или не, вие създавате заедно с нас линията на историята на тази планета. Моят съвет е да правите това съзнателно.

Кога ще се събудите?

Кога искате да се събудите? Искате ли въобще да се събудите? Ако отговорите на тези въпроси са „да", тогава използвайте катализатора и инструментите, които сме ви осигурили. Аз направих доста тънки и дори очевидни намеци по тази тема, как да направите това.

„Усещам го в себе си, но се страхувам да го отприщя. Помогнете ми!"

От какво се страхувате? Не ми отговаряйте на този въпрос, а по-скоро попитайте себе си, на спокойствие, когато работите върху развитието си. Вие работите над себе си, нали? Ако ли не, сега е добър момент да започнете. Седнете в тишината. Изключете всички неважни електрически уреди (въпреки, че оставяйки фризера да работи, е добра идея) Електромагнитните полета, които те създават, смущават вашите мозъчни схеми и правят трудно за ума ви да постигне „алфа" и „тета"2 състояния, проводници на дълбокото отпускане и чуване на вътрешния ви глас.

Помолете вашия Безкраен Създател да ви помогне. Благодарете му, защото знаете, че той ще ви помогне.

Бъдете искрен със себе си. Защо се страхувате?

Запомнете, това е Игра, която играете, а не е Реалност. Когато намерите и познаете вашия Създател живеещ във вас, вие ще знаете, че няма нищо, от което да се страхувате.

Бъдете силната и смела душа, която дълбоко знаете, че сте. Не крийте вътрешната си светлина. Доверете се на себе си и заблестете със светлината си в мрака.

Ние молим нашия Безкраен Създател да ви напътства и осветява пътя ви.

В. „РТВ3 фокусират ли се в създаване на негативна точка във вселената, за да нарушат баланса в нашата вселена?"

O. Не.

В. „Беше ли 9/11 ритуал за създаване на стар гейт?"

О. Не, беше ритуално жертвоприношение на хора. Това и очевидният катализатор за така наречената „Война срещу Терора".

В. „Тогава, може ли предсказанията на „Goodchild" от федерацията на светлината да са били верни в смисъл, вместо НЛО или нашето разбиране за НЛО, може ли носителите на светлината да влияят върху въздигането/падането от и към по-висок/по-нисък вибрационен статус?"

О. Тя има добро сърце. Просто беше настроена към „грешен канал" и затова слушаше „грешната програма". Споменах преди, че ако човек не упражнява съответната предпазливост и проницателност, това, което е било първоначално позитивен канал може да бъде много лесно покварено от негативен такъв. Щом започнат да ви дават дати и времена, които няма да се сбъднат, те успяват да изгасят Светлината на канализираното съобщение, разрушавайки така правдоподобността на куриера.

В. „Създаването на страх, терор, ужас и страдание от вашия вид, начин ли е да се създаде Лууш4 за захранване но време на Жътвата?"

О. Не.

1Namaste - думата произхожда от Санскрит namas: поклон, реверанс, поздрав и tе: на теб. Изразът изразява дълбок респект.

2 „алфа" и „тета" - в случая, дълбоки състояния на медитация (релаксация на ума).

3 РТВ – (powers that be) - в англ. език: „тези, които имат контрол"

4 Лууш - термин от книгите на Робърт Монроу, широко приет за: излъчвани човешки емоции (преводачът се разграничава от това, широко разпространено мнение!).

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.