вторник, 17 декември 2019 г.

Той Говори. Сензационните разкрития на един посветен - 7


В. „Значи, всъщност казвате, че една душа може да избере само позитивност в свят, където има и негативност. Ако няма антагонизъм, няма възможност за човешката душа да избере „добро" или „зло" и това доказва на духовно ниво, че заслужава само прераждания, едно след друго. Ако трябваше да избираме само позитивност, не бихме научили нищо и нашите души не биха успели да докажат нищо?"

О. Именно.

Това е причината, поради която дойдохме. Беше голяма Жертва за нас. Колкото и трудно да е за осъзнаване от вашата позиция на 3-та плътност, ние го правим, защото ви обичаме.

В. „Доста елементарна концепция, но досега съм пропуснал да я забележа. За съжаление, за тези от нас, които обичаме нашето земно съществуване (или по-скоро потенциалът, който то има) е доста трудно да се примирим с концепция, където страданието и робството са толкова естествени, колкото и любовта и щастието и само след това земно преживяване можем да бъдем свободни".

О. Разбирам. Нашата работа е да осигурим катализатор. Вашата е да го използвате. Можете ли да погледнете отвъд това, което очите ви виждат, за да намерите и изразите любов и щастие в свят на страх и нещастие?

Ако можете, вие ще бъдете маяк от светлина в тъмнината. Ще се поддадете ли на тъмнината или ще се изправите и заблестите с вашата Божествена, Вътрешна Светлина? Само вие можете да вземете решението за себе си.

Помислете за това:

Ако Единственият Безкраен Творец е наистина Безкраен и е създал всичко, което Е (и някога е БИЛО), тогава този Безкраен Създател не живее ли във всичко?

Когато можете да видите Божествената искра на Безкрайния Създател, дори в тези, които ви мислят злото, здравата хватка на илюзията ще започне да отслабва силата си над вас. „Обичайте „врага" си и се молете за тези, които ви потискат".

В. „Благодаря ти, Скрита Ръка. Независимо дали си искрен или не, ти определено ме накара да се замисля и уча".

О. Няма защо. Аз съм искрен, но щеше ли да има значение, ако не бях. Запомнете, че не е важно кой е куриерът, а какво е Съобщението. Пожелавам ви приятно пътуване към Дома. Ще се видим от другата страна и ще се посмеем за ролите, които сме играли в тази голяма драма.

В. „Има ли начин да се отмени това ограничение? Защото, аз може да съм много мързелив или под власт на тази магия, дето искам да знам кое кое е. Има ли сънната парализа нещо общо с това, защото от време на време ми се случва, със или без сенчести фигури".

О. Има начин, да. Проучвайте и усвоявайте техники за психическа защита. Има много информация в интернет, така, че няма нужда да губя малкото време, което имаме, да обяснявам това. Четете из сайтовете и слушайте вътрешния си глас. Вашата душа ще ви напътства, ако я помолите. Тя говори с езика на чувствата. Когато просто „чувствате", че нещо е „правилно", значи е така.

Сънната парализа няма нищо общо с това. Тя настъпва, когато вашият мозък се „събужда" от сън преди тялото. Докато минавате през RЕМ (rapid eye movement) или иначе казано - състояние на дълбок сън, е нормално за тялото ви да остане парализирано, с цел да предотврати физически наранявания. Понякога, когато бързо се събудите от сън, тялото ви мисли, че още сънувате и така RЕМ-парализата продължава за известно време, обикновено, докато не се „размърдате" и събудите, често поради трудности с дишането.

В. „Още един въпрос. Може ли нашата есенция да бъде разрушена в идващите времена или това е още една сплашваща тактика?"

О. Не. Вашата есенция никога не може да бъде разрушена. Вие сте уникална част от Безкрайния Творец. Вие сте вечна душа, понастоящем обитаваща във физическа черупка, която можете да наричате „земен костюм". Вашият земен костюм ще погине, но ВИЕ не можете да умрете. Нищо не може да разруши Безкрайния Творец, а вие и Безкрайният Творец сте Едно.

В. „Благодаря за приятното четиво и ако сте истински, благодаря за дадената информация".

О. Няма защо. Вярвам, че ще използвате инструментите, които са ви дадени.

В. „Аз работя, за да си плащам сметките, живея добър живот с приятели, любими хора, за които ме е грижа. Аз съм есенциално добър човек, но притежавам пълния регистър от емоции, като истински човек", т.е. ревност, омраза и т.н. Предполагам, че бих описал себе си като „равнодушен", ако използвам вашата фраза. Как, като индивид, мога да взема това, което казвате за чистата истина?"

О. Никой не ви кара да правите това. Никога не взимайте това, което някой ви казва за истина. Вашата цел тук е да откриете своята собствена истина. Понякога, други могат да ви помогнат, предлагайки напътствия, но за да може тяхната истина да стане вашата истина, трябва да премине през теста на вашата собствена проницателност.

Седете тихо в медитация и молете Безкрайния Творец да ви напътства. Медитирайте върху това, което съм споделил и слушайте вътрешните си чувства. Те са езикът на вашата душа.

Използвайте вашите негативни емоции, когато се надигат, като инструментът, който всъщност са. Тренирайте себе си да забелязвате кога негативността се е появила у вас. Когато се хванете да излъчвате негативна мисъл, помнете, че всички мисли са креативни и се запитайте, дали това, е, което искате да създадете?

Отнема доста време, докато станете специалист в това, но не се отказвайте. Продължавайте да наблюдавате, как се появяват негативните мисловни схеми и така изберете отново и селектирайте тази, която е по-позитивна. Казва се „работа над себе си" и е главната причина, поради която сте избрали да бъдете тук, точно сега. За да работите върху себе си. Пожелавам ви всичко най-добро във вашия процес на трансформация.

В. „Аз четох подобни изявления от друг, наричащ себе си „Посветен", въпреки, че неговите/нейните думи не бяха толкова ерудирани, колкото вашите. Той ваш предшественик ли е? Има ли други от вашите, натоварени със същата задача?"

О. Добър въпрос. Аз тъкмо прочетох материала, за който споменавате. Беше много интересно. Не, не е мой предшественик и не е разкритие, за което съм предварително уведомен, което, ако идваше от моята Фамилия, би било доста странно. Въпреки, че забелязах, че той нарича себе си „от малцинството" и някои специфични неща в написаното ми дават доста добра идея, от кое малцинство е. Бих казал, че неговият текст е 60% верен. Чувството, което усещам, е, че не е включил умишлено дезинформация, но, просто не притежава „голямата картина". И ако е от малцинството, от което си мисля, че е, това има перфектен смисъл.

В. „Значи, когато Жътвата дойде, моето време тук е свършено и тази съзнателна черупка, в която живея, няма да съществува, тогава какво? Какво става с приятелите ми и любимите ми хора? Ще бъдем ли ние и като казвам „ние", имам предвид мнозинството от тези, които притежават тази планета, това измерение, тази плътност, напълно в неведение за бъдещите събития?"

О. Това е добър въпрос. Харесвам въпроси, които идват от сърцето.

Зависи от обстоятелствата, които обграждат вашия финален момент, в определената линия на живота.

Например, нека кажем, че вашият физическият аспект „умре" по време на идващите събития. Вие веднага ще се завърнете в блуждаещия свят, където обитаваме между преражданията, това, което наричаме време-пространство или „анти-материя". Това е мястото, което вие наричате „рай". Там вие ще се срещнете с всички онези, които обичате и също са „умрели" в този живот и ще се радвате на прекрасно и емоционално изживяване. Ще се срещнете също с вашата Групова Душа и духовните си учители. Ние, всички складираме порция от нашата Душевна Енергия там, от „другата страна", когато идваме тук. В зависимост от трудността на живота, който сме избрали, ние взимаме повече или по-малко от нашата Енергия с нас. За нормален живот обикновено взимаме 60-80% от нашата душевна енергия с нас, в конкретната инкарнация. Поради това, дори и тези от вашите любими, които вече са се инкарнирали за нов живот някъде, все още част от тяхната енергия ще бъде там и ще можете да се срещнете и с тях. След това, с вашите учители ще оцените опита, който сте събрали през този живот и ще научите уроците от вашите успехи и грешки. После ще прекарате време в учене и почивка, преди да започнете да планирате следващото си прераждане.

За тези, които не умрат „физически" преди Великата Жътва да дойде, ще има момент на „нулево време", където ще преживеете радостен екстаз в сливане с Безкрайния Творец, получавайки прекрасно напомняне и успокоение за това, кой и какво наистина сте, преди пелената на забравата не падне отново върху вас и бъдете пренесени на място, което ви чака, в зависимост от това, дали ще се присъедините към нас в 4-та негативна плътност (което не е много вероятно) или ще се „дипломирате" в 4-та позитивна плътност (възможно) или ще отидете на друга, подобна планета от 3-та плътност (за равнодушните) където ще продължите да учите, колкото и Цикли да ви отнеме това, докато се „дипломирате" в 4-та позитивна плътност. Тези в тази категория, няма да си спомнят нищо от момента на трансформацията; ще бъде, сякаш нищо не се е променило, освен, че сте запазили спомена за „нулево време", което ще ви вдъхва кураж. Вие няма да помните събитията от Жътвата в този живот тук. Ще усещате, че всички сте имали мистично изживяване и животът ще продължи нормално за вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.