вторник, 24 декември 2019 г.

Той Говори. Сензационните разкрития на един посветен - 11


В. „Тогава аз съм доволен, че засегнах точно тази тема. Беше като просветление. Въпреки, че не знам какво да правя с него. Тази информация се усеща като успокоителна и все пак е трудно да знаеш, че „злото" отчасти, ни прави това, което сме. Но, благодаря ви, все пак".

О. Злото НЕ е това, което сте. То е част от комплексни серии от илюзии, които използвате в 3-та плътност, за да ви покажем кои сте. Колкото по-нагоре през плътностите работите, толкова по-малко полярността ще играе важна роля в тази Игра. 6-та плътност, тази на Единението, е последното ниво, където полярността е фактор, но дори и тогава е фактор по съвсем различен начин. Вместо да балансирате позитивно/негативно, вие ще балансирате любов/светлина, състрадание/мъдрост.

В. „Наистина, радвам се, че уточнихте това. Аз мисля, че това, което наистина имах предвид когато казах, че вие сте „облекчени" е, че вашата същност не е „зла" или покварена. И това ви облекчава от моя гледна точка, защото забравям за идеята, че управляващият елит е съставен от перманентно покварени души".

О. Никоя душа не е перманентно покварена. Всяка душа е красива, индивидуализирана порция от нашия Единствен Безкраен Създател. Душите играят различни характери в Играта на Инкарнация. Душите могат да играят някои, наистина ужасни характери, но под маскировката те винаги ще бъдат красиви. Запомнете това, всеки път когато една от тези красиви души се отнася зле с вас, той / тя прави това като част от неговата история. Те само играят тяхната си роля, както всеки добър актьор прави това на сцената. Бъдете благодарни за тяхната жертва и уроците, които те ви поднасят.

В. „Аз научих изключително много от тази дискусия. Както казвате, важно е съобщението, не куриерът, затова благодаря".

О. Радвам се, че отделеното време си е струвало. Пак заповядайте.

В. „Казвате, че си общуваме между преражданията, но подозирам, че природата на нашето възприятие в онзи свят не е сравнима с нашите земни методи на общуване. Затова, като единно същество няма да има независим „смях". Имам няколко (може би последни) въпроси към вас":

О. Не е така. Мислете като за индивидуални души, които могат да видят и разберат, че не са разделени, а са взаимосвързани. Илюзия е, че „пространството" е „празно". Вие пак ще общувате като индивид и в същото време ще виждате как всички сме Едно. Трудно е да се обясни по начин, който да е смислен за 3-та плътност. Просто нямаме думите или концепциите, за да го опишем.

Ние нямаме нужда от думи там където отиваме.

В. „1. Как знаете всичко това? Имам предвид наистина ЗНАЕТЕ. Ясно е, че сте били научен в дълбочина относно природата на съществуванието. Но как знаете това поначало? Как е нещо повече от вяра за вас? Успели ли сте да избегнете „забравата" при преражданията?"

О. Вече съм отговорил на това по-рано.

В. „2. Значи намеквате, че вашите методи на физическо заробване са предназначени да ни подтикнат към духовно пробуждане. Но ако това е така, защо методи на духовно потисничество са използвани срещу населението (химикали, организирана религия, социологически)? Разбирам защо ограничавате нашия материален живот, но защо ограничавате нашето духовно развитие?"

О. Мислете за това като за „тест".

Забелязали ли сте как, тъкмо когато сте намерили нещо, което „мислите", че наистина се „усеща" като „Истина", нещо друго идва и ви кара да се съмнявате в тази истина? И като ви кара да се съмнявате в истината, ви кара също да се съмнявате и във вярата си.

Случва се непрекъснато, всъщност почти винаги когато имате ново разкритие, което ви екзалтира. И се случва просто по определен дизайн (нарочно). Не можете да видите това, тъй като се случва отвъд 3-та плътност на схващане и разбиране, в свят, където всичко може да бъде видяно като принадлежащо и свързано с всичко друго. Синхроничност. Всичко е магическа част от гениалния, креативен ум на нашия Безкраен Създател и неговото превъзходно чувство за хумор и ирония.

Можете ли да видите как работи „тестът"?

Точно когато намерите нещо, което сте премерили и сте му направили дисекция с вашата проницателност и сте решили да го интегрирате в концепцията на „Истината", идва предизвикателство за тези новооткрити вярвания. Обикновено под формата на събитие или нещо, което другите може да кажат, за да ви разубедят.

Вашето духовно развитие, както и другите аспекти на вашия прогрес, е нещо, за което трябва да работите. Как знаете дали новооткрита „истина" е всъщност истина, ако никога не сте я тествали?

Тестът е този:

На кого вярвате в лицето на предизвикателството?

Вярвате в това, какво „външният свят" ви показва?

Или бързо, интуитивно се хващате за това, което „чувствате" като истина дълбоко в себе си?

Това е нещо, на което само вие можете да си отговорите сами.

Съжалявам, но нямам време да отговоря на всичките въпроси така, че съм избрал тези, които аз усещам, че са най-важни.

За мен беше удоволствие да комуникираме, Ситрол, и ми беше приятно да се запознаем.

Е, трябва да побързам с още въпроси. Моля нашия Безкраен Творец да ви благослови и подкрепя по пътя ви и да ви вдъхне кураж за вашите убеждения.

Всичко добро, приятелю, очаквам да се срещнем, когато завърши играта.

В. „Аз имам само още един въпрос за вас ако може. Кой въпрос не ви е зададен все още, на който е важно да знаем отговора, ако има такъв? И ако е така, бихте ли се сметнали за попитан? Не знам, дали това е добре, но просто се е забило в съзнанието ми от снощи".

О. Прекрасен и остроумен въпрос.

Мисля да го запазя за края на дискусията.

Това ще бъде добър начин да приключим нашето време заедно.

В. „X_X знам, че се опитвате да се фокусирате над духовни въпроси за смяната на плътностите. Но ако може да се отклоните за момент и да ми отговорите на въпроса за шейп шифтинга1, ще съм ви много благодарен".

О. Да, но ще бъда много кратък. Съжалявам.

Шейп-шифтингът не е „естествено" явление. „Шейп-шифтинг" същества и раси не съществуват, поне не в никой свят, галактика или плътност, в които ние имаме опит. Както и да е, има определени ритуали, участието в които позволява това да се случи.

Има нещо общо с тялото, което важи за всички физически неща; то не е наистина плътно. Да, изглежда и се усеща плътно, но всъщност всяка материя е композирана от атомични и субатомични частици от светлина в молекулите и съединенията. Както казах, трябва да съм кратък по принуда и няма време да се впускам в научни обяснения.

Има определени ритуали, които, когато биват изпълнявани, позволяват редица „манипулации" на така наречената „твърда" телесна маса. Виждал съм някои гротескни образи в моя живот, на които, наистина предпочитам да не се спирам.

Вярвам, че макар толкова малка, все пак с тази информация съм отговорил на въпроса ви.

В. „Х_Х, Искам да ви благодаря за осветляващите думи. Беше невероятно удоволствие да чета казаното от вас. Имам, все пак, някои въпроси...

Като гледам себе си аз усещам, че сякаш съм стара душа, която е научила много неща и възможности. Как можем да знаем, колко далеч сме достигнали в постигането на високо духовно съществувание, по време на предстоящата Жътва?"

О. Няма за какво. Признателността е винаги високо оценена.

Не съм сигурен дали вашият въпрос се отнася за сега или след като Великата Жътва е изпълнена, аз вече съм засегнал какво става след Жътвата в няколко предишни отговора. Така, че ще се огранича с вече казаното.

Колкото до настоящия момент, има лесен метод да проверите вашия прогрес.

Независимо какво „изглежда", че се случва в „едър план в света", колко любящи и хармонични са личните ви връзки?

Запомнете, че Светът е вашето огледало! Той хвърля към вас отражението на това, което вие сте излъчили към него. В колко спорове се ангажирате? Има ли горчивина и язвителност сред масите? Гледате ли към другите хора и мислите ли, как искате да ги промените? Или ги обичате и приемате такива, каквито са?

Обичането и приемането на някой такъв, какъвто е, е познато като Безусловна Любов. Това е нещо, над което ще поработите когато се дипломирате в 4-та позитивна плътност. Добра идея е да започнете отсега. Обичането и приемането на някой не значи да приемате оскърбително поведение. А означава да обичате и приемате човека (душата), не поведението му. Поведението им не е това, „което са те", Душата, вътре в тях, Е това, което са.

Качеството на вашите лични връзки е прекрасно огледало, от което да прецените качеството на вашия принос в света. Или с други думи, качеството на това, което Създавате.

Когато се взирате в някого, концентрирате ли се в по-голяма или по-малка степен върху нещата, които не харесвате у тях и искате да ги промените или се фокусирате над качествата, които харесвате и уважавате в тях?

Запомнете, че сме казали, всяка мисъл, дума и дело са креативни.

Получавате обратно точно това, което сами сте изпратили.

Така, че когато сте излъчили (например) мисъл: „Защо е толкова трудно да се живее с нея?", „Защо той винаги се държи така?" Запитайте себе си, какво точно правите?

Сега, фокусирайте се върху това, защото е толкова очевидно, че може да го пропуснете. И всъщност, повечето хора го пропускат.

Махнете „въпроса" от изречението и есенциално това, което казвате е: „Толкова е трудно да се живее с нея". „Той винаги се държи така".

Виждате ли какво правите?

Запомнете, всички мисли са креативни...

Вие тъкмо сътворихте точно това поведение у човека, което искате да промените. Просто защото не разбирате закона за Излъчването и Привличането.

Сега, опитайте следния експеримент:

Вземете някого от живота си, когото обичате, но понякога трудно се разбирате.

Помислете за мислите, които сте излъчили за този човек. Негативните мисли. Попитайте себе си дали поведението, което не харесвате у този човек по някакъв начин кореспондира с мислите, които сте имали за него? Ако сте честни със себе си, обзалагам се, че е точно така.

Сигурно са се държали така в началото, за да ви накарат да забележите, че не харесвате това поведение, но ние всички понякога си имаме добри и лоши дни. Колкото повече се фокусирате над това поведение, толкова повече ще виждате от него. Това е просто животът, правейки това, което прави, съобразява се с вашите очаквания, които имате за него.

Сега, след като сте осъзнали това, какво ще направите за него?

Просто забележете негативните мисли, когато се зараждат и буквално се „хванете" за тях, когато ги имате. И тогава просто сменете перспективата. Фокусирайте се върху позитивните неща, които харесвате в този човек. Как харесвате тяхната усмивка, звука на техния смях; начина, по който те правят това или онова, колко отзивчиви и добри могат да бъдат те. Продължавайте да слагате тези позитивни мисли на преден план. Постоянствайте, защото първо може да има някаква негативна работа за разваляне.

Но, продължавайте да се наблюдавате, „хващате" и фокусирате върху позитивното.

После се подгответе за „почти магическа" трансформация на вашето положение.

Винаги наблюдавайте мислите си и внимавайте за тяхното качество. Защото за каквото си мислите, е директно свързано с това, което ще видите около себе си и какво животът ще ви покаже. Това е разликата между съзнателно и подсъзнателно (несъзнателно) Създаване.
 
В. „А какво ще стане с тези, които обичаме? Или по-точно с моята духовна половинка, която обичам толкова много. Ще можем ли да направим това пътешествие на Жътвата заедно с тези, които обичаме?"
О. Зависи от това дали и двамата ще се дипломирате или ще трябва да повторите цикъла. Въпреки, че бъдете спокойни, дори разделени за един цикъл, вие винаги ще бъдете заедно във време-пространството (между преражданията) и ще можете да планирате много бъдещи „животи" (инкарнации) заедно.
В. „Още едно нещо, тъй като знам, че други също очакват отговори.. Защо сънуваме в метафори, които нямат смисъл?"
О. Нямам време да отговоря пълно, но кратката версия е, че Универсалният Ум говори в Архетипни Образи. По същия начин, както писането в някои наши ориенталски езици използва система, където колекция от думи или значения се съдържат в това, което есенциално е „символ". Така Универсалният Ум използва архетипни образи, да комуникира в съня. Точно както разбирането на някой нов диалект, вие трябва да научите този език.
В. „Благодаря ви много X_X, силно желая да се срещнем някой ден и да си поговорим".
O. Няма за какво и ще стане това, което си пожелавате.
Не сега, в този живот, но скоро, когато завършим играта заедно. Не бързай, приятелю, имаме цялото време-пространство на света. Цялото време-пространствено Съзидание всъщност.
Трябва да свършвам за тази вечер. Ще направя всичко възможно да отговоря на колкото може повече въпроси утре преди да си тръгна.
Лека нощ на всички. Моля Безкрайния Създател да ви благослови и да бди над вас.

1 Шейп-шифтинг - от английското shapeshifting в конспиративната литература това е физическа трансформация на 4-измерно същество, обитаващо 3-измерно тяло. В определени ситуации 3-измерното тяло гостоприемник придобива формата на тялото гост; Шейп-шифтингът, като метаморфоза на плътта съществува и в митологията и фолклора, приемерно, жабата се певръща в принц.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.