неделя, 8 декември 2019 г.

Той Говори. Сензационните разкрития на един посветен - 2


В. „Как ще докажете, че сегашната британска кралска фамилия е истинската кръвна линия, а Ишмаел не е истинският получател на даровете на Аврам? Ако сте от истинска кръвна линия, ще разберете, какво имам предвид".

О. Кой казва, че е „истинската" кръвна линия? Имаше текущи кръвни линии много преди вашият „Йехова" и неговото „християнство" да пристигнат на тази планета. Йехова е „създател", а не Единственият Безкраен Творец. Има много други и по-висши „богове" от него.

В края на краищата, всички са част от Единствения и съзнателно или несъзнателно упражняват тяхното Право на Свободна Воля да Създават. Почнете да изучавате „извън кутията" за истинското разбиране на Съзиданието.

Британската кралска фамилия не е най-силната линия. Имената, които знаете, не държат истинската древна власт. Има други, над тях в йерархията. Вие няма как да знаете имената на тези линии.

В. „Какво доказателство имате, че „управляващите елитни фамилии" съществуват и вие сте член на такава? Нещо, което си мисля, че си мислехте и не може да се фалшифицира ли е причината, че избрахте тази идентичност за историята, която представяте тук - както и да е, аз мисля, че има начин да го докажете"

О. Аз нямам нужда да ви доказвам нищо. Просто си изпълнявам задължението, както ми е зададено. Вярвайте или не, ние сме божествено безразлични.

Аз съм задължен да довърша тази задача, предавайки определена информация, която трябва да бъде разпространена в този момент. Няма никакви условия как ще направя това, а само да го направя.

Разберете, поради закона за свободната воля, не мога просто да ви давам информация, поне не без последици за моята личност, които предпочитам да избегна. Това е нарушаване на вашата свободна воля, да НЕ знаете.

Вие трябва да питате за информация, която искате да получите, само тогава аз мога да я осигуря. И в този смисъл, въпреки, че има важни неща, които имам да споделя, ако не ме попитате, не мога да ви дам тази информация. Надявам се, че синхроничността ще успее да изтръгне най-важните, истински „дълбоки въпроси" от вас.

Моето задължение е да предложа. Вашето е да питате. Моето задължение е изпълнено, независимо дали вашето е или не е.

В. „Със сигурност, ако управляващи фамилии съществуват и вие сте член на такава, то вие контролирате глобални събития чрез световните правителства - кажете ни едно важно събитие, от която и да е държава, което ще се случи в следващите 5 дни. Няма да се изненадам, ако откажете да го направите".

О. Нямам свободата да дискутирам такива непосредствени, интимни подробности, а и в много случаи не съм достатъчно високо в йерархията, за да знам, така или иначе.

Обикновено получавам телефонно обаждане в деня преди събитието, за да ми кажат, че еди какво си събитие ще се случи. А, също така, трябва да се вземат предвид и специфичните сфери, които споменах преди. Моята сфера е Духовност, така, че моят фокус не е толкова насочен към гео-политическите събития. Аз съм наясно с цялостния дизайн, въпреки, че подробностите не са в моята сфера.

Мога да ви кажа някои неща, идващи по линия на времето, които вие ще можете, като се обърнете назад и погледнете, да сверите ретроспективно с моите предсказания.

Борсовите пазари скоро ще завършат контролираното разрушение на финансовите институции. След първоначално впечатление, че „помощните гаранции" за банките и „спасителните пакети" на правителството уж са стабилизирали кораба, нови рекордни спадания на борсата ще бъдат регистрирани към края на месеца.

Нашите финансови институции по-късно ще оттеглят дадените заеми. Ще има много банкрутирали и затваряне на много компании.

Единственият начин Маккейн да стане следващия американски президент, ще бъде, само ако нещо се „случи" на Барак Обама преди изборите. Ако изобщо има избори. Ако определена фракция се наложи, няма да има избори.

Запомнете, зад сцената, има само една партия. Нашата Партия. „Демокрацията" е илюзия, която е създадена да поддържа вашето робство. Която и от двете страни да „победи", Фамилията побеждава. Има много възможности и алтернативни „сценарии". Всички те водят до основното изпълнение на схемата на нашия Създател.

Освен, ако непредвидени провали забавят нейното оповестяване, ще има нова валутна единица до края на 2008/началото на 2009г., заедно с ново обединение от нации. Януари е споменаван в някои кръгове, макар, че има планове това да се случи дори по-рано от заплануваното. Зависи от други, предстоящи събития, и как те ще се развият. Има „схема подобна на дърво", по която такова знание се предава надолу, по клоните, когато и ако е „необходимо да се знае". Аз съм считан за „регионален" лидер. Над мен са Националният и Интернационалният.

Сан Франциско и Дамаск ще бъдат необитаеми към края на 2010г., може би дори по-рано. Отново, всичко това зависи от определени „сили" в действие и кои времеви линии са активирани. Човечеството, макар и абсолютно несъзнаващо този факт, има огромно участие в това. Вие, като колективното съзнание на планетата, избирате негативна поляризация по дефолт (т.е. автоматично, поради липсата на позитивна алтернативна такава), заради качеството на мислите и действията си. Когато е фокусирана, мисълта е креативна енергия. Вие добивате точно това, което творите.

Защо, мислите, медиите са толкова важни за нас? Защото вие, като общество, във вашето хипнотизирано, коматозно състояние, с даденото ви право на избор, сте допринесли за сегашното състояние на планетата. Вие сте просмукали умовете си с нездравословни храни, сервирани направо от телевизорите ви, към които сте пристрастени; насилия, порнография, алчност, омраза, егоизъм, нескончаеми „лоши" новини, страх и терор.

Кога, за последен път спряхте, за да помислите за нещо красиво и чисто? Планетата е в състоянието, в което е, благодарение на вашите колективни мисли за нея. Вие помагате с вашето бездействие, всеки път, когато си „обръщате главата на другата страна", когато видите несправедливост. Вашите мисли на подсъзнателно ниво, са вашето позволение тези неща да се случват.

И правейки това, вие служите на нашата цел. За нас е много важно, поляризацията на тази планета да е Негативна по време на Великата Жътва. Това значи служба на аз-ориентираните, срещу Позитивната - служба в името на другите. На нас ни е необходима Негативна Жътва и вие вършите прекрасна работа, помагайки ни да постигнем целта си. Ние сме ви много благодарни.

Ще има драматични промени в климата през следващите две години, с наближаването на Великата Жътва. Понякога ще духат ветрове със скорост 480 км/ч. Ще бушуват цунами и поголовни опустошения; слънчева емисия през късната 2009 ранна 2010г. ще причини огромно топене на снежните върхове, с последвали от това драстични покачвания на нивата на океаните, оставяйки много метрополиси под водата.

Това е всичко, за което имам време сега. Трябва да бъда на едно жертвоприношение. Не, не наистина.



Сесия 2

Нека видим, дали ще можем да увеличим „дълбочината" на проучването и същината на въпросите в следващата сесия. Търсете отвъд повърхностното и несериозното. Стигнете до „Сърцевината" на нещата.

В. „Как знаете, че вашата кръвна линия заслужава да управлява, а останалите да следват? Богатството и властта са саморазмножаващи се, затова ви казвам, че вашата кръвна линия съдържа само „екстремния елит" на света, защото вашите праотци са дошли на власт в началото поради шанс, а не защото вашия вид е специален. Всъщност, няма нищо специално, умно или благородно в поробването на други".

О. Няма нищо общо със „заслуга" или не. Никой не „заслужава" да се роди англичанин, американец, италианец, французин или германец и т.н. Ние не сме дошли на власт поради „шанс", а по-скоро (което знам, сигурно е трудно да се преглътне) поради интелигентен дизайн. Пътят на нашите не е бил „избран" от нас, а ни е бил назначен и е бил приет от нас.

В. „Кой е вашият „създател" и вашият „създател" един и същ ли е с нашия?"

О. Това е чудесен въпрос, който мога да използвам, за да притегля нашата комуникация по-близо до „Същността".

И да и не. Вие първо трябва да разберете Сътворението.

В началото е Безкрайният Единствен (Върховен). Това е Източникът на Всичкото. Интелигентната безкрайност. То е неразличимият Абсолют. В него е заложен безграничния потенциал, чакащ да „се случи". Мислете за това, като за „необработен" камък от вашите таоистки традиции.

Безкрайната интелигентност се самоосъзнава, търси да изяви Себе си и Един Безкраен Създател е „роден" или „проявен" (това изглежда на вашето 3-измерно възприятие като „Пространство"). Ефективно, „Създателят" е точка на фокусиране на Безкрайното Съзнание или осъзнаване в Безкрайна Интелигентна Енергия. Той, Безкрайният Създател, също става себе-осъзнат и търси да изяви себе си, като Създател и правейки това, започва следващото стъпало, надолу по Съзидателната спирала.

Той, Единственият Безкраен Създател, фокусирайки своята безкрайна интелигентност, става Интелигентна Енергия, което вие наричате Велико централно Слънце и разделя Себе си на малки порции, които после от своя страна изявяват себе си като Създатели (или Централни слънца). С други думи, всяко Централно Слънце (или Създател) е една стъпка надолу в Съзнателното осъзнаване или деформация от Оригиналната „мисъл" на Съзиданието.

Така, „В началото" не беше „Думата", а Мисълта. Думата е мисъл, изявена и проявена като Създател.

Има Единство. Единството е всичко, което Е. Безкрайна Интелигентност и Безкрайна Енергия. Двете са Едно. И вътре, в това Едно, е потенциалът на Цялото Съзидание. Това състояние на съзнанието може да се определи като „Същество".

Безкрайната интелигентност не осъзнава своя „потенциал". Тя е неразличимият абсолют. Но, Безкрайната Енергия разпознава потенциала за „съществуване" на всичко, необходим за привеждане на всяко желано преживяване в „съществувание".

Интелигентната Безкрайност може да бъде оприличена с централното „Сърцебиене" на Живота, а Безкрайната Енергия - с Духовния „кръвопоток-живот" (потенциал), който се изпомпва от Създателя, за да се формира Сътворението.




Съзиданието е базирано на „Трите Първични деформации на безкрайният Един":

1. Свободна Воля: в първия закон (или деформация) на Сътворението, Създателят получава свободната воля да познае и да преживява себе си, като индивидуализирана мисъл, въпреки (парадоксално) унитарния аспект на Единствения;

2. Любов: във втория закон на сътворението, първоначалната деформация на свободната воля, става фокус на осъзнаване, познат като Логос или „Любов" (или светът в библейския термин). „Любов" или Логос, използвайки своята Безкрайна Интелигентна Енергия, приема ролята на ко-създател на огромна поредица от физически илюзии („мисъл-форми") или плътности, (които някои наричат измерения), в които, по неговия интелигентен дизайн, съществуват най-добрите варианти за „потенциално" преживяване, чрез което Той може да опознае Себе си. На практика, Единственият Безкраен Създател, разделяйки себе си на Логос, може да бъде наречен с вашето 3-измерно разбиране „Вселенски Създател". С други думи, Логос създава на вселенско ниво на съществувание. Логос създава физически Вселени, в които Той/ тя/то и Създателят могат да изживяват себе си („Нека бъде светлина");

3. Светлина: за да прояви тази духовна енергия (или „живот-сила") във физическа мисловна форма на плътности, Логос създава третата деформация, тази на Светлината. От трите оригинални, първични деформации на Единствения, се създава Сътворението, милиарди йерархии от други под-деформации, съдържайки своите специфични парадокси. Целта на Играта, е той да влезе в тези, по-нататъшни разделения на Сътворението и после да търси хармонизиране на полярностите, за да се осъзнае още веднъж като техен Създател.

Природата на такава, физически проявена енергия, е Светлината. Където и да съществува някаква форма на физическа материя, там съществува светлина или Божествена Интелигентна Енергия в Сърцевината.

Нещо, което е безкрайно, не може да бъде „друго освен" или „много", Безкрайният Творец знае само Единство. Така, черпейки от своята безкрайна интелигентност, Безкрайният творец създава схема, основана на ограничените принципи на свободната воля на осъзнаване и под-степенни творения, които от своя страна могат да станат самоосъзнати и търсят да изразят себе си като Създатели. И така, експериментът в стил „матрьошка" е създаден, степенувайки надолу. Нива от творения в нива от творения, едно в друго.

Единственият Безкраен Създател (или Великото Централно Слънце) прави стъпка надолу в своята безкрайна енергия, за да стане Логос. Логос, от своя страна, създава огромни Вселени от Пространство (все още нематериализирани), стъпвайки по-надолу и разделяйки се отново на Логои (мн. ч. за Логос), с други думи, в поредица от Централни Слънца, всяко от които, от своя страна ще стане Логос (или ко-създател) на своя собствена Вселена, със своята уникална, индивидуализирана порция от Единствения Безкраен Създател, съдържайки в себе си, в самата си сърцевина, Интелигентна Безкрайност.

Използвайки закона за свободната воля, всеки вселенски Логос (централно слънце) планира и създава своя, собствена версия на перспектива на „физическа реалност", в която да изживява Себе си като Създател. Със стъпка надолу, той фокусира своята Интелигентна Енергия и създава непроявените форми на Галактики в Себе си и се разделя на по-нататъшни „ко-създателни" порции (под-Логои или Слънца), които от своя страна после ще планират и проявят свои идеи на физическа реалност във форма от точки на Съзнателно Осъзнаване, които ние наричаме Слънца-Звезди и Планети.

„Планетарното същество" (или душа) започва първата плътност на преживяване, в която индивидуализирана порция от Единствения може да се инкарнира.

Точно, както с всички Логои и под-Логои на Сътворението, всяка Душа е още една малка, уникална порция от Безкрайния Единствен. Първоначално, Интелигентната Енергия на планетата е в състояние, което може да се нарече „хаос", означаващо, че нейната енергия е неопределена и после процесът започва отново. Планетарната енергия започва да осъзнава Себе си (първата плътност на осъзнаване е „Съзнание") и Планетарният Логос (под-под-Логос на практика) започва да създава други стъпки надолу в себе си и вътрешната направа на планетата започва да се формира; суровите елементи на въздуха и огъня се комбинират за „работа" върху Водите и Земята и така, създавайки Съзнателна осведоменост за тяхното „съществувание" и процесът на „еволюция" започва, формирайки втора плътност.

Втора плътност започва да става осъзната за себе си, като „отделна", и така еволюира към трета плътност на Себе-осъзнаване (най-ниската плътност, в която „човешката душа" може да се инкарнира).

Хората от своя страна (по-точно, душите инкарнирани в тях), търсят да се завърнат в светлината и любовта, от която са дошли, започвайки пътешествието на прогресия от 3-та към 8-ма плътност и после, завръщане в Безкрайната Единност.

Обяснение на плътностите отвъд нормалното, човешко съзнание, е друг въпрос и ако искате да знаете повече за тях, трябва да зададете интелигентен въпрос, на който да мога да отговоря така, че да не нарушавам свободната ви воля да НЕ знаете.

Така, формирайки горното, мога да се върна към по-нататъшното осветляване на вашия оригинален въпрос:

В. „Кой е вашият „създател" и той наш „създател" ли е също?"

О. Както казах и да и не. Принципно, всяко живо нещо (а всички неща са живи), е създадено от Първичния Вселенски Създател, който е създаден от Единствения Безкраен Създател. Така, че, от тази гледна точка, Единственият Безкраен Създател е фокусирал своята Безкрайна Интелигентност в точка на осъзнаване на Безкрайна Енергия и е докарал цялото Сътворение до съществувание, въпреки, че ние не сме създадени директно от Безкрайния Единствен Творец, а по-скоро от нашия Логос, под-Логос, под-под-Логос и т.н. Така, че от тази перспектива, въпреки, че ние сме есенциално „направени" от същия „материал" на Сътворението, инициирано от Единствения Безкраен Творец, нашите истински, лични Създатели са различни порции или под-Логои на Единствения. С други думи, да, нашият Създател, въпреки, че произлиза от същия източник, не е същото същество, което е ваш Създател.

Което ме довежда до въпроса на друг питащ:

В. „Вие казвате, че идвате от 13 кръвни линии. Въпреки това, изследването на ДНК, е доказало, че цялото човечество произлиза от 3. Това значи ли, че не сте човек?"

О. Отличен въпрос, благодаря ви. Да, това е правилно, така да се каже. Ако ме срещнете на улицата, ще изглеждам също като вас. Ние се инкарнираме тук, с вас, от поколения, но въпреки това, нашата кръвна линия не произхожда от тази планета.

В. „Относно вашия отговор за 6-те дисциплини на обучение - те доста приличат на описаното в една книга за Атлантида, която е била променена. Било ли е това също време за вашата кръвна линия, в което да дадете сведения?"

О. Да, това е вярно. Други, да речем, от „световните същества" също посещаваха тази планета в това време и ви донесоха техните разбирания за Сътворението, както и техните „технологии". Грешната употреба на тази информация от страна на човечеството е това, което доведе до разрушението на Атлантида.

Сега, след като вече съм отговорил на въпроса, дали нашата кръвна линия е от човешко потекло, мога да се върна към свързването на този въпрос с обяснението „кой е нашият Творец". Танцувам по ръба на острието, отговаряйки на въпроса, но трябва да се каже истината и аз ще мога да направя това, без да си навличам неприятности.

Нека да погледнем загадката на тази материя:

Вашият създател, този, когото вие наричате Йехова, не е „бог", както вашата библия го представя - не Истински Бог. Той е Създател (или под-под Логос) а не Единственият Безкраен Творец. Той не е дори Галактическо ниво Логос, а по-скоро е Планетарният Логос само на тази планета. Нашият творец е този, когото вие наричате Луцифер, „Носителят на Светлина" и „Ярката утринна звезда". Нашият създател не е „Дяволът", както безразборно е описван във вашата библия. Луцифер може да се нарече „Групова Душа" или „Социална Комплексна Памет", който е еволюирал до нивото на 6-та Плътност, което на практика означава, че той (или по-точно „ние") се е развил до ниво, достатъчно за да имаме същия, а може би и по-висок статус, от този на вашия Йехова (ние сме еволюирали по-високо от него).

На вид, ако трябваше да се взирате в пълното проявление на Луцифер, нашето същество би изглеждало като Слънце или „Ярка звезда". Или правейки стъпка към вибрацията на 3-та плътност, ние бихме изглеждали като „Ангел" или „Светлинно Същество".

Позволете ми да ви осветля:

Когато същество (Групова Комплексна Душа) еволюира до ниво на 6-та плътност, е като сравнение с количеството време необходимо да се стигне толкова далече. Просто, един скок от 8-ма плътност в крайната среща с Безкрайния Създател и оттам - обратно разграждане в Източника на всичко, Безкрайната Интелигентност.

Ние (нашите Фамилни Кръвни линии, като Групова душа или Социална Комплексна Памет Луцифер), бяхме на ръба на Издигането в 7-ма Плътност. На това ниво, преди предишната Жътва да дойде, ние имахме избора да прогресираме по-високо или да се завърнем и да помогнем на други, от по-ниски плътности в тяхната еволюция, като предаваме знанията и мъдростта си на онези, които ни помолят за помощ с тяхната собствена воля.

Тогава, по това време, ние взехме решение да останем и помогнем на нашите галактически братя и сестри в Единствения. На нас ни бе отредена предизвикателна задача от Съвета на Старейшините, които са пазителите на тази Галактика от Главното Седалище на тяхната 8-ма плътност, на планетата Сатурн.

Йехова, поради факта, че НЕ беше (което е негово право като Планетарен Логос) предал надолу Свободната Воля - „познай себе си", към инкарниращите се на „неговата" планета, имаше доста слаб прогрес в еволюцията. Така, че ние, Луцифер, бяхме изпратени да помогнем. Веднъж, щом нареждането от Съвета на Старейшините ни бе дадено, ние „паднахме" или слязохме обратно на място, където бихме могли, с упорита работа и фокусиране, още веднъж да се материализираме в проявление от 3-та плътност.

Йехова се съгласи с нашето идване, дори той сам помоли Съвета, „катализатор на промяна" да влезе в неговото Сътворение и сподели знанието и мъдростта, които ние бяхме постигнали, чрез нашето Възвисяване. При липсата на свободна воля на планетата не може да има полярност и поради това, нищо, между което да се „избира". Точно, както е описано в книгата на битието от библията, планетата беше „райска" по природа. Със сигурност беше прекрасен рай, но, съществата, инкарниращи се там, нямаха стимул за развитие отвъд 3-та плътност. И затова и надеждата да се завърнат у Дома, в Единствения, беше нищожна. Йехова беше доволен да държи Райския проект с домашни любимци в него, но, с много малък шанс за душите да се завърнат обратно у дома, защото, на практика, макар и прекрасно, това място се бе превърнало в красив „затвор". Йехова, така да се каже, по модерен маниер, бе установил диктатура.

Без полярност (произхождаща от свободната воля), съществува само Единството на Любов и Светлина и никакъв избор за „друга" изява. Ние трябваше да бъдем катализаторът на промяна, за да осигурим избор и така, да донесем Полярността.

Йехова се съгласи, ние да въведем концепцията на свободна воля за земните обитатели, предлагайки им първоначален избор, независимо дали те го искат или не. И оттам, Дървото на Знанието за Доброто и Злото (или по-точно, знанието за полярностите, за Позитивност и Негативност). Йехова премества своите обитатели в нова „градина" и им казва: можете да правите каквото си искате, само не това и това... и така, създавайки у тях желанието да направят нещо, което им е казано да не правят. Или въвежда „Избора". Ние осигуряваме катализатора, като им казваме, че имат полза от придобиването на Знание, те ядат от дървото и останалото е история..

Йехова смяташе, че децата му, все пак ще му се подчинят и когато те не се подчиниха, се разгневи. Както сам се описва, той е един „ревнив бог" и не харесва това, че неговите „деца" са избрали да не му се подчинят и са последвали нашия съвет. Ние вече се бяхме посветили да бъдем тук за няколко „цикъла", да помогнем и осигурим катализатора за човешката еволюция, предлагайки ви Негативния Избор или това, което вие бихте нарекли „зло". Сега, когато свободната воля бе вече позволена, Йехова не можеше да се върне назад и ние трябваше да останем тук, както ни е наредено и да продължим да подсигуряваме планетата с полярен избор.

Оттогава Йехова ни е ограничил (като Групова Душа) тук, в рамките на астралната равнина, което е доста тясно и неудобно за същество с нашата мъдрост и опит. Съветът на Старейшините ни даде избор: да ни освободи (срещу волята на Йехова), но и с това отменяйки нашия договор да служим на планетата Земя; или да останем и изпълним нашия ангажимент и устоим на самопровъзгласилия се „гняв" на Йехова. Ние останахме, но като кармичен резултат от ограничаването ни от Йехова, на нашите, индивидуализирани Души, им бе даден мандат (от Съвета), да „властват" над хората на Йехова по време на нашето физическо инкарниране на вашата планета.

Нека бъдем наясно с едно нещо. Всичко това (физически живот/ инкарнация) е много интригуваща и ловко измислена Игра, където Единственият Безкраен Творец, играе на забравяне кой е той, така, че да се научи да запомня и правейки това, изживява и познава себе си като Творец. Целият път, от горе до долу, където сме ние, малките индивидуализирани искрици на Цялото което Е. Зад сцената и между „животите" (точката на нулево време/анти-вселената) „като инкарнирани човешки същества", всички ние/вие (като души), сме големи приятели. Братя и сестри в Цялото.

Между „животите" ние всичките се смеем за ролите, които сме изпълнявали в „пиесата" и с нетърпение чакаме и се подготвяме за играта в следващите сцени.

Надявам се, че с горния отговор, адекватно съм покрил въпроса за това, каква е нашата интерпретация за доброто срещу злото? Ако не, моля, кажете и аз ще се опитам да бъда по-подробен.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.